De Rotterdam Tours

 vlag_gb.jpg   vlag-de.jpg   

De Rotterdam Tours

exclusieve rondleidingen in Markthal en in De Rotterdam
 
Álles zien en horen van dé iconen in de stad: Markthal en De Rotterdam
Het binnenste van teen tot top zien en alle weetjes meekrijgen? Een compléte tour door Markthal of De Rotterdam prikkelt de zintuigen en smaakt naar meer! De Rotterdam Tours is samenwerkende partner van Markthal en van De Rotterdam.
Wij maken er voor u het allerbéste van.
 

  

 

Open Tours en Tours Op Maat 
De Rotterdam Tours organiseert unieke rondleidingen en evenementen. Iedereen kan zich online inschrijven voor de Open Tours in de Markthal of in De Rotterdam

Een Tour Op Maat voor bedrijven, voor een business event, netwerkbijeenkomst, cultureel groepsuitje of kennisexcursie, kan natuurlijk ook. We denken graag met u mee om uw bezoek en rondleiding in Markthal en De Rotterdam nét zo onvergetelijk te maken als de gebouwen zelf.


NIEUW! Titanen Tour
Twee gebouwen, één tour 
Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om beide gebouwen in één tour te bezoeken met de Titanen Tour! Van de hoogste verdieping in De Rotterdam via een spectaculaire watertaxi-rit en een begeleide wandeling naar Markthal voor een 'tour-met-een-bite'. In tweenenhalf uur bezoekt u alleen met óns beide unieke icoongebouwen in één keer en ziet en proeft u Rotterdam op z’n allerbest: uitzicht, waterritje en 'meet&taste'!

 

                     
   

Wij zien u graag in Markthal of in De Rotterdam!

Hartelijke groet,  

Team De Rotterdam Tours