De Rotterdam Tours
De Rotterdam Tours
rondleidingen in Markthal en in De Rotterdam
guided tours in Markthal and in De Rotterdam 
 

exterieur_ossip.png                               

De Rotterdam                                         Markthal

voor rondleidingen in De Rotterdam, zie hieronder                                 voor rondleidingen Markthal, klik hier

========================================================

Rondleidingen in De Rotterdam 

for information in EN, DE or CN: vlag_gb.jpg   vlag-de.jpg    

 

Een kijkje in de 'verticale stad'. Rondleidingen in De Rotterdam van Rem Koolhaas (OMA) - voor particulieren en professionals.

Guided TOURS in De Rotterdam designed by architect Rem Koolhaas (OMA) - for individuals and professionals.

“De Rotterdam Tours gaf onze groep een schitterende rondleiding. We hebben een goede indruk gekregen van dit bijzondere gebouw: een nieuw icoon in Rotterdam.”

 Met eigen ogen
Rotterdam is een icoon rijker: De Rotterdam, op de Wilhelminapier naast de Erasmusbrug. Tijdens de bouw was het al spraakmakend. Met De Rotterdam Tours heeft u de exclusieve mogelijkheid om onder begeleiding van een deskundige gids dit spectaculaire gebouw én het uitzicht vanaf de 42ste verdieping met eigen ogen te bewonderen en te leren kennen.

exterieur_ossip.png


Open Tours en Tours Op Maat
De Rotterdam Tours organiseert unieke rondleidingen en evenementen. Voor een Open Tour kan iedereen zich inschrijven. Een Tour Op Maat voor bedrijven, voor een business event, netwerkbijeenkomst, cultureel groepsuitje of kennisexcursie, kan ook. We denken graag met u mee om uw bezoek en rondleiding in De Rotterdam net zo onvergetelijk te maken als het gebouw zelf.

Collage.jpg

Een bezoek brengen
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een rondleiding in De Rotterdam? Neem contact op via info@derotterdamtours.nl of meld u direct aan voor één van de open Tours.

TICKETS_CANVAS.JPG
Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Het team van De Rotterdam Tours