Lichaamstaal

masterclass met SKJ-accreditatie-punten  

Beveiligers, jeugdzorgmedewerkers, communicatie-adviseurs, docenten, politie en juristen, iedereen kent het belang van lichaamstaal. Het is naast woorden veruit de belangrijkste manier om je te uiten. 

De hele dag reageren mensen op elkaars non verbale signalen zonder een woord met elkaar te hebben gesproken! We staan er vaak niet bij stil dat lichaamstaal toont wat we denken. Onze hersenen zijn in staat om daarvoor een exacte plek op het lichaam aan te wijzen. Daar gaat het kriebelen waardoor de hand tussenbeide moet komen om je ervan te verlossen. Het lichaam werkt als een woordenboek: deze z.g. 'micro-reacties' laat zien waar we aan denken.

Body Language 

Bodysystemics is een recent ontwikkelde methode om lichaamstaal te ontcijferen. Aan de hand van een eenvoudige formule (®) krijgen gebaren en bewegingen van het gezicht en naar het lichaam betekenis. Als integraal onderdeel van de communicatie is het belangrijk om alle informatie in je gesprek mee te nemen.    

 

Geaccrediteerd cursusaanbod

Masterclasses (SKJ202064) geven hierover veel informatie en zijn inhoudelijk van zeer hoog niveau. De inhoud voldoet aan de criteria voor accreditatie (PE-punten), nodig om de wettelijke kwaliteitseisen voor professionals te waarborgen. De masterclass wordt op een goed bereikbare locatie gegeven.

De 2-jarige ELN master-opleiding (SKJ19959) is een uitgebreide studie met gedetailleerde kennis over inhoud en betekenis van lichamelijke reacties in de praktijk met observatie- en gesprekstechniek. De opleiding leidt op tot het Bodysystemics/ELN-master diploma en wordt afgerond middels eigen onderzoek, onderbouwde eindscriptie en gedegen (video-)analyse.

Nieuwsgierig? Bezoek dan onze website: Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland 

Tel: 0206763240/+31654621011

eventwebsite
 eventwebsite