Landelijke OR-dag 2018

Landelijke OR-dag 2018

Inschrijfformulier
Landelijke OR-dag 
12 juni 2018

*Meerdere personen tegelijk inschrijven - u ontvangt 1 factuur, deze kan niet worden gesplitst
Vul de gegevens van de 1e deelnemer in en klik op: opslaan en extra persoon toevoegen. Vervolgens vult u de gegevens van de tweede deelnemer in en klik op: aanmelden en betalen. De verzamelfactuur wordt digitaal verzonden. 

Deelnemers van een team dienen tegelijkertijd ingeschreven te worden.
Het is niet mogelijk van losse aanmeldingen een teamaanmelding te maken.

* Let op, Druk na het invoeren van de eerste deelnemer op "opslaan en extra persoon toevoegen" zodat u ook de tweede en derde deelnemer kunt registreren. Vanaf de vierde persoon wordt er weer een ticketprijs getoond van €250,- per persoon. Na de laatste deelnemer klikt u op "aanmelden en betalen".


Deelnemers van een groep dienen tegelijkertijd ingeschreven te worden.
Het is niet mogelijk van losse aanmeldingen een groepsaanmelding te maken.

€ 399,00

Totaal: € 399,00

Exclusief € 83,79 BTW. (€ 482,79 incl. BTW)

Contactgegevens

Postadres

Het factuuradres, inkoop/order nummer kan je invoeren in een volgend scherm bij je betaaloverzicht. 

Bedrijfsgegevens

Dit event wordt georganiseerd door B+B Vakmedianet B.V. U neemt dit event af van Delft Congress Support B.V.

Voorwaarden

Bij aanmelding gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden en het vastleggen van uw persoonsgegevens in het kader van uw deelname aan het event / opleiding

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.
 

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl

 

Kortingscodes
Kortingscodes worden na registratie niet meer verwerkt.

Persoonsgegevens
Vakmedianet B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event / opleiding. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Vakmedianet B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Vakmedianet B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Vakmedianet B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten.  Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Vakmedianet B.V., kunt u dit doorgeven aan Vakmedianet, t.a.v. Klantenservice, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn, of aangeven bij klantenservice@vakmedianet.nl.

event management
 event management