TEST Versterk je samenwerkend vermogen en ontdek de ingrediënten van krachtig samenwerken 31 oktober 2017

TEST Versterk je samenwerkend vermogen en ontdek de ingrediënten van krachtig samenwerken 31 oktober 2017

Sessies: mix van nieuwe thema's & VGWM-klassiekers

Als ‘vaste commissie’ voor veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu komt er veel op je af op het gebied van arbeidsomstandigheden en het arbobeleid. Dankzij de nieuwe Arbowet heeft de OR toegenomen bevoegdheden. Is daarmee daadwerkelijk gedaan wat er nodig is? Wordt bijvoorbeeld de rol van preventiemedewerker / arbo-coördinator in jullie organisatie (op de juiste manier) ingevuld? Hoe wordt er in de organisatie omgegaan met verzuim wegens burn-out klachten?

Sessies: mix van nieuwe thema's & VGWM-klassiekers
In de middag krijg je tijdens de keuzesessies de nieuwste inzichten op het gebied van:

  • teamontwikkeling
  • het nieuwe werken
  • de laatste ontwikkelingen van de arbowet
  • hoe om te gaan met pesten op de werkvloer
  • langer doorwerken en werkdruk

Ook heb je keuze uit een groot aantal VGWM-klassiekers zoals effectief werken met RI&E, duurzame inzetbaarheid, zelfsturing, reorganisaties en de effecten van werkstress. Hiermee verrijk je jouw kennis en oefen je jouw vaardigheden, die je de volgende dag direct kunt toepassen in de praktijk!

Al 15 jaar een begrip

 

In 2017 door 300+ bezoekers beoordeeld met 7,5! De Landelijke VGWM-dag brengt jullie als team dichter bij elkaar, goed geïnformeerd en maakt jullie dé gesprekspartner aan de bestuurstafel.

 

 

300x200

In één dag up-to-date

Tijdens de Landelijke VGWM-dag praten onze experts je in één dag helemaal bij over alle belangrijke VGWM-onderwerpen. Want alleen als je volledig op de hoogte bent van de laatste actualiteiten, kun je jouw rol goed uitvoeren. Pas dan kun je van meerwaarde zijn voor je organisatie.

Energie voor je commissie én organisatie

In de ochtend krijg je tijdens het plenaire programma in een vogelvlucht inzicht in de struggles die iedere VGWM-commissie heeft. Je krijgt energie en antwoorden om na het congres direct aan de slag te gaan om deze zogeheten struggles om te buigen en succes te boeken. Zo vertelt Hans van der Loo je wat jij als VGWM-lid kan doen om meer energiepotentieel te activeren in jouw organisatie. Daarnaast laten we nog een praktijkcase aan het woord.