Peter Hoogstraten

Landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, medewerker van Vakstudie Nieuws en spreekt hij op congressen, studiedagen en seminars. In 2015 verscheen van zijn hand het boek ‘Werkkostenregeling’ en in 2017 schrijf hij samen met anderen het boek Wet DBA, van VAR naar modelovereenkomsten. 

 

Dik van Leeuwerden

Portfolio Product Owner Wet- & Regelgeving van ADP Nederland BV. Dik houdt zich al vanaf medio 1980 bezig met loonbelasting en sociale verzekeringen. De basis voor zijn specialisme legde hij bij de Belastingdienst. Na zijn tijd bij de Belastingdienst was hij een aantal jaren werkzaam als adviseur bij Deloitte. Door zijn brede kennis op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen en zijn jarenlange ervaring is Dik een veelgevraagd spreker op congressen en seminars. Daarnaast publiceert hij regelmatig in vakbladen.

 

Marjol Nikkels-Agema

Directeur CS Opleidingen BV. Marjol werkt sinds 1998 zelfstandig als consultant en trainer sociale zekerheid, zorg en Employee Benefits. Ze adviseert o.a. werkgevers en ondernemingsraden op het gebied van verzuim en de WIA en is een veelgevraagd spreker op congressen. Marjol doceert sociale zekerheid op de Post-Bachelor opleiding ‘Register Casemanagement’ in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ze is tevens auteur van boeken over o.a. verzuimmanagement en de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

Chris Baelemans

Chris is sinds 2016 CEO van Welten en Dukers & Baelemans. Beide ondernemingen zijn toonaangevende partners op het gebied van (flexibele) capaciteit, opleidingen en financieel klantcontact voor financieel professionals en financiële instellingen. 


Chris studeerde internationale betrekkingen aan de rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden. Na zijn afstuderen was hij enige jaren werkzaam als parlementair medewerker in de Tweede Kamer en het Europees Parlement, waarna hij de overstap maakte naar de verzekeringssector. In 1993 richtte hij Dukers & Baelemans op. Dit opleidingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van wettelijke verplichte en maatwerk opleidingen voor financieel professionals. Sinds 2015 maakt Dukers & Baelemans onderdeel uit van Welten, dat al ruim 25 jaar is gespecialiseerd in het ontzorgen van financiële dienstverleners door middel van interim capaciteitsoplossingen.

 

Kilian Wawoe

Kilian studeerde Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht waarna hij als Management Trainee Human Resources aan de slag ging bij ABN-AMRO Bank. Na drie jaar gewerkt te hebben als hoofd van de afdeling Werving & Selectie voor Academici, werd hij hoofd personeelszaken voor de bank in Monaco. Tot zijn vertrek bij de bank in 2010 bekleedde hij daarna verschillende Human Resources functies in o.a. Nederland, België en India.
 
Sinds zijn vertrek bij ABN-AMRO in januari 2010 adviseert hij organisaties over het verbeteren van beloningssystemen en het verhogen van de medewerkerstevredenheid en is hij part-time docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2017 verscheen zijn meest recente boek 'Het Nieuwe Belonen', waarin de theorie en de praktijk van het belonen uiteen wordt gezet

Inge Diepman (dagvoorzitter)

Inge was jarenlang één van de gezichten van het dagelijkse actualiteitenprogramma B & W. Ook presenteerde zij televisieprogramma’s als het Zwarte Schaap en Herexamen. Door haar brede kennis en professionaliteit is Inge Diepman een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleidster. Haar stijl is te omschrijven als ‘inhoud in humor verpakt’.