Dynamische tijden vragen om andere oplossingen, een andere aanpak van organisaties. Dit vraagt veel van de medezeggenschap. Waarbij ook de rol en de aanpak van de medezeggenschap zelf onderwerp van discussie is.

Hoe ontwikkel je de or om krachtig te opereren in deze turbulente omgeving? Dat betekent niet alleen teambuilding, het betekent óók dat ieders persoonlijke ontwikkeling van belang is, niet alleen voor jezelf maar ook voor de hele ondernemingsraad en daarmee voor jouw collega's en voor de organisatie.


Met workshops, plenaire sessie en een informatiemarkt!
Met inspirerende plenaire verhalen en praktijkgerichte workshopsessies waarin je je kennis en vaardigheden verder kunt aanscherpen. Tijdens de informatiemarkt ga je in gesprek met elkaar en met de aanwezige adviseurs om je ideeën te toetsen en met veel nieuwe inzichten naar huis te gaan.

 

Speciale aanbieding

OR-werk doe je samen. En ook de toekomst van jouw or bepaal je niet alleen. Daarom mag je van ons gratis één collega meenemen. Schrijf hiervoor jezelf in en rond de inschrijving af door op verzenden te klikken. Vervolgens vul je voor de gratis collega opnieuw een formulier in. Door bij code Collegakorting in te voeren wordt deze inschrijving gratis verwerkt.

 

De keynote experts van deze dag:

Robbert van het Kaar

lid CBM (SER) en senior onderzoeker bij Universiteit van Amsterdam

Robbert van het Kaar zoomt in op actuele ontwikkelingen in de medezeggenschap. Met onder meer aandacht voor nieuwe vormen van medezeggenschap en recente voorbeelden van ondernemingsraden die de rol van de vakbond overnemen bij onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden.

Louis Brackel

Erasmus OR Centre 

Louis Brackel presenteert de resultaten van het onderzoek naar het functioneren van de ondernemingsraad, dat hij dit jaar vanuit het Erasmus OR Centre heeft opgezet. Aansluitend is er een paneldiscussie waarin de onderwerpen uit het onderzoek op een interactieve manier met de zaal worden besproken. 

> Bekijk alle sprekers 

 

 

Aan het einde van deze dag weet je:

Welke actuele ontwikkelingen er spelen, specifiek toegespitst op wat daarbij de rol van de or kan zijn

✔ Hoe het er met de medezeggenschap in Nederland voorstaat

✔ Hoe je als or bijdraagt aan dynamiek in de organisatie en voor reuring zorgt voor de 4M'en: Management, Money, Middelen en bovenal: Mensen

 Hoe je als or beter je richting bepaalt op basis van de veranderende behoeften vanuit de organisatie

 Hoe je de meerwaarde van je or-lidmaatschap beter zichtbaar maakt

 Hoe je kunt zorgen voor een toekomstbestendige mindset 

 Welke rol je als or kunt pakken bij duurzame inzetbaarheid