Locatie

Donderdag 1 november 2018
Landgoed Zonheuvel, Doorn
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Telefoon: 0343 - 47 35 00
Website: www.landgoedzonheuvel.nl
Klik hier voor de routebeschrijving

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier op deze website. Na je inschrijving ontvang je een schriftelijke bevestiging, de routebeschrijving en een factuur. Willen jullie je inschrijven met meer dan 10 deelnemers vanuit één organisatie? Neem dan contact op met Roel van Rijk via RoelvanRijk@vakmedianet.nl

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 395,- per persoon voor de gehele dag. Dit is inclusief koffie, thee, water, lunch, de afsluitende borrel en het documentatiemateriaal en exclusief BTW. Parkeren bij Landgoed Zonheuvel is gratis. Het documentatiemateriaal wordt op de dag zelf uitgereikt.

Korting

2-4 deelnemers uit één organisatie: € 30,- korting per persoon (€ 365,- per persoon)
5 of meer deelnemers uit één organisatie: € 60,- korting per persoon (€ 335,- per persoon)

Organisatie

Dit congres wordt georganiseerd door ORnet, onderdeel van B+B Vakmedianet bv. ORnet is de complete informatiebron voor or-leden. Kijk op www.ornet.nl voor het laatste nieuws, artikelen en jurisprudentie rondom medezeggenschap.

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van B+B Vakmedianet bv. Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.

Annuleren

Tot uiterlijk vier weken voor aanvang van onze programma’s kun je kosteloos, uitsluitend schriftelijk annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een cursus wordt 25% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van een cursus zal het volledige inschrijfgeld in rekening worden gebracht.

Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor contact met ons op.

Algemene vragen en informatie

Klantenservice Vakmedianet
Tlefoon: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Inhoudelijke vragen over de workshopsessies en het programma

Filiz Denizalty (event coordinator)
E-mail: filizdenizalti@vakmedianet.nl
Tel: 06-26526126 of 088-5840888

 

Speciale aanbieding

OR-werk doe je samen. En ook de toekomst van jouw or bepaal je niet alleen. Daarom mag je van ons gratis één collega meenemen. Schrijf hiervoor jezelf in en rond de inschrijving af door op verzenden te klikken. Vervolgens vul je voor de gratis collega opnieuw een formulier in. Door bij code Collegakorting in te voeren wordt deze inschrijving gratis verwerkt.