Uitnodiging studiedag PC GVO

 

Worden verhalen verteld
dan willen ze gehoord worden
Worden ze gehoord
dan willen ze doel treffen
Treffen ze doel
Dan willen ze verteld worden.

Ciaron Carson

 

De studiedag heeft dit jaar als thema ‘Verhalen leven!’.


Misschien denk je; waar ken ik dat ook alweer van? Inderdaad, ‘Verhalen leven!’ is die praktijkgerichte aanvulling op het document 'Krijtlijnen voor PC GVO’, ontwikkeld met en voor PC GVO-docenten.
In ‘Verhalen leven!’ komen allerlei spannende vragen aan de orde,
zoals ...’Wat is protestants godsdienstig vormingsonderwijs eigenlijk en hoe vul je dat anno 2018 in?!’ ‘Welke thema's staan centraal?’ En... ‘Wat geef jij jouw leerlingen eigenlijk mee?’
Je vindt in Verhalen leven! dan ook volop inspiratie voor je jaarplan en voor mooie werkvormen. Genoeg materiaal dus voor een bruisende studiedag! 

 

Er zal een divers aanbod zijn van workshops. Om in het thema van de dag te blijven, staat binnen iedere workshop een ander hoofdstuk van ‘Verhalen leven!’ centraal. Je kunt dus zelf kiezen in welk onderdeel van ‘Verhalen leven!’ jij ondergedompeld wilt worden die dag. Elke workshopleider geeft hier op zijn of haar eigen, inspirerende manier invulling aan. Voor sommige workshops zijn de plekken beperkt, dus meld je snel aan!

 

Onze dagvoorzitter is Kaj van der Plas, een echte verhalenverteller. Hij zal ons op meeslepende wijze door de dag loodsen. De plenaire lezing zal verzorgd worden door Roel van Swetselaar. Roel zal ons meenemen in de tijd; eerst terug naar ons eigen verleden, om vervolgens vanuit het heden een hoopvolle blik op de toekomst van ‘de GVO docent’ te werpen… 

 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 25 mei!


In het menu bovenaan vindt u het programma, de workshopbeschrijvingen, het aanmeldformulier, locatie en onze contactgegevens.

eventdeelnemer inchecken
 eventdeelnemer inchecken