Vlucht


Het VNO-NCW Midden gezelschap vliegt in de Economy Class vanaf Amsterdam rechtstreeks per KLM naar Buenos Aires en vice versa conform onderstaand schema:

Heenreis: vrijdag 2 november 2018
Amsterdam Schiphol – Buenos Aires
20.55 – 06.45 uur*
*Aankomst zaterdag 3 november 2018

Terugreis: dinsdag 6 november 2018
Buenos Aires – Amsterdam Schiphol
16.40 – 10.00 uur*
*Aankomst woensdag 7 november 2018

Indien u in een andere klasse wenst te vliegen (bijv. Comfort Class of Business Class), vernemen wij dit graag bij aanmelding. U kunt uw wensen kenbaar maken in het opmerkingenveld. De tarieven zijn op aanvraag. 

Bagage

  • Ruimbagage: U mag per persoon 1 koffer ruimbagage van max. 23 kg meenemen. Maximale afmeting: L + W + H: 158 cm
  • Handbagage: U mag 1 stuk handbagage mee aan boord nemen; de maximale afmetingen zijn 55 x 35 x 25 cm;
  • Accessoires: U mag 1 accessoire meenemen, denk bijvoorbeeld aan een laptoptas of aktetas. Maximale afmetingen: 40 x 30 x 15 cm.

Uw handbagage en accessoire mogen samen maximaal 12 kg wegen.

Let op! Flying Blue Silver-, Gold- en Platinum-deelnemers en SkyTeam Elite- en Elite Plus-deelnemers mogen 2 stuks ruimbagage meenemen van dezelfde afmetingen en gewicht (mits u dit kenbaar heeft gemaakt bij uw aanmelding).


Schiphol Amsterdam: Parkeren en openbaar vervoer
Indien u van plan bent om met de auto naar Schiphol te reizen, kunt u een parkeerplaats reserveren op P3 (lang parkeren) via www.schiphol.nl/parkeren. Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper u parkeert. Tot 1 dag voor vertrek kunt u de reservering wijzigen of voordelig annuleren. 


 

Hotel


Tijdens de ledenreis wordt overnacht in het Pulitzer Hotel in Buenos Aires.

Pulitzer Hotel****
Hotel Pulitzer ligt op slechts 260 meter van Plaza San Martin en Florida Street. Het biedt stijlvolle, moderne kamers met gratis WiFi en een plasmatelevisie in het centrum van Buenos Aires. 

De standaard kamers van circa 27 m
² van het Pulitzer Hotel zijn ingericht in sobere kleuren en voorzien van comfortabele fauteuils, die bekleed zijn met leer en natuurlijke stoffen. Alle kamers hebben een minibar en grote ramen. 

Een ontbijtbuffet met verse vruchtensappen wordt dagelijks geserveerd. Voor heerlijke drankjes en cocktails kunt u terecht in de bar. Het hotel beschikt tevens over een skybar. In de charmante lounge voorzien van glazen plafond, kunt u ontspannen met een boek uit de bibliotheek. 


Winkelcentrum Galerias Pacífico ligt op 400 meter afstand, terwijl de havenwijk Puerto Madero op 700 meter van het hotel is gelegen. De receptiemedewerkers staan 24 uur per dag tot uw beschikking.

>MELD U AAN VOOR DEZE INSPIRERENDE LEDENREIS<