Globaal programma


Hieronder vindt u een globaal overzicht van het zesdaagse programma. De exacte invulling van de VNO-NCW Midden ledenreis naar Argentinië zal de komende periode worden vastgesteld. Wij houden u via deze website op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Dag 1 - Vrijdag 2 november 2018
18.00 uur
Verzamelen bij de KLM check-in balie op Schiphol. Kennismaking met de overige reisgenoten en de reisbegeleiding van Rientjes & Partners. Aansluitend volgt de check-in en is er gelegenheid tax-free te winkelen en nog een maaltijd te nuttigen.

20.55 uur
Vertrek van de rechtstreekse KLM vlucht van Amsterdam naar Buenos Aires. Aan boord wordt een snack en ontbijt geserveerd.

Overnachting aan boord.

Dag 2 - Zaterdag 3 november 2018
06.45 uur
Aankomst op de luchthaven van Buenos Aires. 
Na een hartelijk ontvangst door de lokale gids volgt de transfer naar het hotel en de check-in. Hier heeft u enige uren vrije tijd om te ontspannen en op te frissen na de vlucht. In de middag staat na een gezamenlijke lunch de eerste kennismaking met de prachtige stad op het programma.

Dag 3 en 4
Tijdens deze dagen in Argentinië vinden er diverse business visits en culturele bezoeken plaats, zowel in Buenos Aires als op het Argentijnse platteland; de Pampas. Zo brengen we onder andere een bezoek aan het vernieuwde havengebied van Buenos Aires, de Nederlandse ambassade en Nederlands-Argentijnse Kamer van Koophandel en maken we kennis met ondernemers van lokale start-ups en bedrijven. Op de Pampas bezoeken we een estancia en leerlooierij. Het exacte programma volgt!

Dag 5 - Dinsdag 6 november 2018
14.00 uur
Aankomst op de luchthaven van Buenos Aires. Aansluitend volgt de check-in en is er gelegenheid tax-free te winkelen of een kop koffie te drinken.

16.40 uur
Vertrek van de rechtstreekse KLM vlucht van Buenos Aires naar Amsterdam. Aan boord wordt een diner en ontbijt geserveerd.

Overnachting aan boord.

Dag 6 - Woensdag 7 november 2018
10.00 uur
Aankomst Schiphol Airport. 

Einde van een fantastische VNO-NCW Midden ledenreis naar Argentinië.

Verlenging
Het is mogelijk om aansluitend aan de ledenreis uw verblijf in Argentinië te verlengen en door te reizen naar het indrukwekkende Patagonië (Zuid-Argentinië). Onder het kopje reissom vindt u hierover meer informatie! 

>MELD U AAN VOOR DEZE INSPIRERENDE LEDENREIS<