Verzekeringen


Er is nog géén reis- en/of annuleringsverzekering voor u afgesloten. Deze kan Rientjes & Partners uiteraard voor u verzorgen via Europeesche Verzekeringen. Graag vernemen wij bij uw aanmelding of u een reis- en/of annuleringsverzekering wenst af te sluiten. 

Kortlopende reisverzekering
De kosten voor een kortlopende reisverzekering voor deze reis naar Argentinië bedragen €17,52 per persoon, voor de gehele reis van zes dagen. Het betreft een basisverzekering met een werelddekking, deze dekking is inclusief: bagage, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geneeskundige kosten. Deze premie is exclusief €3,50 poliskosten per boeking en 21% assurantiebelasting. Onder aan deze pagina kunt u de uitgebreide voorwaarden van de kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen downloaden. 

Een reisverzekering kunt u nog tot een week voor vertrek bij ons aanvragen. Voor vragen mag u ons altijd bellen: 0570–691357 (ma-vrij, 9-17 uur).

Uitbreiding
Mocht u een uitgebreidere dekking wensen (comfort of optimaal) of ook bijvoorbeeld uw geld willen verzekeren, neem dan gerust contact met ons op voor de bijbehorende tarieven.

Kortlopende annuleringsverzekering

Houd bij het wel/niet afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering rekening met de annuleringsvoorwaarden van deze reis. Bij de annuleringsverzekering heeft u twee mogelijkheden:

1. Annuleringsverzekering (premie 5,5% van de reissom)
Er zijn omstandigheden waardoor iemand een reis moet annuleren of afbreken. De dekking 'Annulering' vergoedt de kosten van annulering. U bent verzekerd voor annuleringskosten bij bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of als u plotseling werkloos wordt. Wanneer u de reis noodgedwongen moet afbreken, vergoedt Europeesche Verzekeringen ook de niet gebruikte reisdagen.

2. Allrisk Annuleringsverzekering (premie 7,0% van de reissom)
Als u heeft gekozen voor de 'Allrisk Annuleringsverzekering' dan bepaalt u zelf of u de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoedt Europeesche Verzekeringen 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding. U heeft alleen geen recht op een uitkering als u de reis wilt annuleren of vervroegd wilt afbreken omdat:
- U geen zin meer heeft
- De weersomstandigheden niet goed zijn (bijvoorbeeld te veel regen of te weinig zon).
- De reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is.
- Er zich een calamiteit voordoet waarvoor het Calamiteitenfonds een vergoeding biedt.

Bovengenoemde premies zijn exclusief €3,50 poliskosten per boeking en 21% assurantiebelasting. Hieronder kunt u de uitgebreide voorwaarden downloaden.

Voorwaarden
Hieronder vindt u de voorwaarden voor de kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen:

Algemene voorwaarden - Kortlopende Annuleringsverzekering.pdf 
Algemene voorwaarden - Kortlopende Reisverzekering.pdf 
Informatie brochure reis- en annuleringsverzekering.pdf 

>MELD U AAN VOOR DEZE INSPIRERENDE LEDENREIS<