Smart Skills

Techniek die voor u werkt!

29 mei tijdens Maritime Industry 2018, Gorinchem

Tegenwoordig vliegen de woorden ‘slim’ en ‘smart’ je om de oren. Technologische ontwikkelingen, zoals Augmented reality, Big Data, Internet of Things en Robotica hebben ook een effect op de scheepsbouw en scheepvaart. Wat zijn de consequenties van deze ontwikkelingen op de werkvloer? Hoe kan techniek bijdragen aan een leukere, meer uitdagende werkomgeving voor u en uw werknemers?  Wat is daar voor nodig?

In dit ideecafé laten we zien welke technologische trends u en uw werknemers kunnen beïnvloeden, niet over tien jaar maar op korte termijn. Sprekers uit het onderwijs en bedrijfsleven schetsen welke veranderingen we mogen verwachten. In workshops wordt dit verder uitgediept, waarbij u een inkijkje krijgt in de wijze waarop techniek met én voor u gaat werken! U kunt kiezen tussen een workshop over Augmented Reality of Big Data.

Het ideecafé vindt plaats tijdens de Maritime Industry beurs 2018 in de Evenementhal Gorinchem.

Organisatie en programma

Het ideecafé wordt georganiseerd door InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology en maakt onderdeel uit van het programma Maritime Delta. Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Het programma voor het ideecafé leest u hier                                             

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagochtend 29 mei in vergaderzaal 1in de Evenementhal Gorinchem. Deze zaal ligt direct naast de hoofdingang van de Evenementhal. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via deze link.