Programma 29 mei

9:30 - 10:00 uur INLOOP MET KOFFIE EN THEE
10:00 - 10:10 uur WELKOM EN OPENING VAN HET PROGRAMMA
10:10 - 10:50 uur

PLENAIR: TECHNOLOGISCHE TRENDS EN DE IMPACT OP HET ONDERWIJS EN DE WERKVLOER

Daniëlle Stok, Project Manager, Scheepvaart en Transport College (STC Groep) zal toekomstige technologische trends uitlichten naar aanleiding van het onderzoek Zicht op de Toekomst.

Arjen Dekker, Algemeen Directeur, Scheepswerf Slob zal uitleggen hoe zijn bedrijf gebruik maakt van smart technologieën op de werkvloer en de invloed hiervan op werknemer en werkgever.

10:50 - 11:50 uur

SMART WORKSHOPS

Bestaat uit twee interactieve workshops. Deelnemers nemen deel aan één van de twee workshops die elk 60 minuten duren.

 

1. AUGMENTED REALITY WORKSHOP

Wordt verzorgd door TWNKLS:

Het Nederlandse bedrijf TWNKLS is een pionier op het gebied van augmented reality en computer vision. TWNKLS ontwikkelt eigen tracking en herkennings technologieën alsmede mobiele oplossingen en kan hierdoor augmented reality toepassingen ontwikkelen voor de meest complexe vraagstukken. TWNKLS is internationaal gerenommeerd en heeft ervaring met maritieme AR projecten, dit maakt TWNKLS hét bedrijf om u te laten zien wat AR voor u kan betekenen. 

 

2. BIG DATA WORKSHOP

Word verzorgd door Landscape:

Landscape biedt diensten aan op het gebied van Big Data. Ze zien data als olie van de 21e eeuw en wil de kennis hierover op een toegankelijke manier beschikbaar maken aan het bedrijfsleven. Dit dynamische en veelzijdige team heeft een bewezen track-record op het gebied van big data projecten voor het bedrijfsleven en zijn verbonden aan Universiteit Leiden. Tijdens deze workshops leert u de basics van Big Data en zult u in een interactieve sessie ontdekken wat de potentie is van Big Data voor uw bedrijf.

11:50 - 11:55 uur

PRESENTATIE SMITZH

Lotte de Groen, TNO

11:55 - 12:00 uur AFSLUITING
12:00 - 13:00 uur NETWERKLUNCH

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren