Algemeen

De Dag van de Supermarkt is een inspirerende dag met workshops, inclusief bezoeken aan inspirerende concepten binnen en nét buiten het supermarktkanaal. Het programma biedt een mix van innovatieve, maar ook concrete en werkbare workshops op terreinen als derving, lokale marketing inclusief de uitreiking van de Local Marketing Awards, bedrijfsvoering en vakmanschap.

Kennis, inspiratie en oplossingen

Tijdens de Dag van de Supermarkt delen sprekers, partners en collega's kennisinspiratie en oplossingen, waarmee u het verschil kunt maken voor uw klanten. U ontvangt praktische tips en trucs over hoe u op slimme wijze uw winkel nóg succesvoller kunt maken. Daar spelen we op in.

Doelgroep

De Dag van de Supermarkt is uitsluitend bedoeld voor supermarktprofessionals; ondernemers en bedrijfsleiders. Deelname voor de Dag van de Supermarkt is kosteloos.

Mocht u niet tot deze primaire doelgroep behoren, maar toch willen deelnemen aan deze dag neem dan contact op met Michiel van Pampus: michielvanpampus@vakmedianet.nl of 088-584 06 96.

Annuleringsvoorwaarden

Deze inschrijving is gratis, maar niet vrijblijvend. Annuleren kan alleen schriftelijk via klantenservice@vakmedianet.nl. Tot vijf werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst is annuleren kosteloos, daarna brengen wij €50,- catering- en administratiekosten in rekening. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u natuurlijk altijd een collega van uw inschrijving gebruik laten maken.