Vakmedianet Sportdag

 

Is het jullie niet eerder opgevallen? Die strakke, afgetrainde lichamen, die uitgekiende salades als lunch, collega’s die uitsluitend nog hardlopend naar hun werk komen? De sprintjes door het trappenhuis, wie het eerste boven is? In iedere sportschool in de driehoek Alphen – Deventer – Doetinchem zie je sporttassen met het VMN-logo, staan de VMN-bidons op de sportbanken. Dat allemaal omdat sedert 14 december 2017 VMN zich massaal voorbereidt op de Eerste Sportdag van Vakmedianet!

 

Op 9 juni a.s. komen hopelijk alle VMN’rs naar Berg en Dal. Vanaf 11.00 uur is de ontvangst met lunch, start programma omstreeks 12.15 uur. Omstreeks 16.30 uur sluiten we de activiteiten af met een cooling down, waarna de borrel klaarstaat en gelegenheid is om om te kleden.

Omstreeks 17.30 uur worden de prijswinnaars gehuldigd en start aansluitend een welverdiende BBQ, tot uiterlijk 20.00 uur.

Niet alleen zijn alle VMN-collega’s welkom, maar evenzeer partner en kinderen.

Bekijk het programma en reserveer voor iedereen de activiteit naar voorkeur. 

 

 

Fysieke & mentale wedstrijdvoorbereiding: Hoe doe je dat?

Als je ervan uitgaat dat een wedstrijdprestatie niet alleen bepaald wordt door je fysieke gesteldheid, maar in belangrijke mate ook mentaal is, zul je voor de wedstrijd je hoofd net zo goed moeten trainen als je lichaam om optimaal te kunnen presteren. Lees verder.

Plan je route

De Vakmedianet Sportdag vindt plaats in Berg en Dal. Een schitterend dorp omgeven door bossen, natuur, dalen en heuvels. Recreatieboerderij "Nederrijkswald" ligt ongeveer 6 km ten zuidoosten van de oudste stad van Nederland, Nijmegen en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler.

Bekijk hier de locatie en plan je route.

 

Wil je er een heel weekend van maken? De eventlocatie is tevens camping. Bel voor een campingplaats 024 684 1782