Hieronder de selectie van activiteiten waar je uit kan kiezen.

Voor Survival en Bootcamp geldt een minimum leeftijd van 10 jaar. Voor mountainbike 16 jaar.

Alle andere activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveau's. 

Bootcamp

Inclusief instructie/begeleiding en materialen

Bootcamp/crosstraining train je individueel, in duo’s en in groepsverband. Je werkt aan je kracht en uithoudingsvermogen. Dit gebeurd onder weerstand van materialen (autobanden, slamballen, battle-ropes etc..). Lekker in de buitenlucht train je al je spieren en zeker ook je lachspieren. Bootcamp/crosstraining is voor alle niveaus geschikt ongeacht leeftijd/conditie.

Mountainbike Clinic

Inclusief instructie/begeleiding, mountainbike en helm

De mountainbike clinic is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Afhankelijk van je conditie/ervaring worden er drie verschillende groepen gemaakt. Na een korte theoretische introductie gaan we op pad in de bosrijke omgeving. Tijdens de tocht is er voldoende afwisseling  met aandacht voor techniek, inspanning en fun.

 

Survival

Inclusief instructie/begeleiding

In groepsverband leggen de deelnemers een parcours af met verschillende activiteiten en hindernissen.  De instructeurs bepalen aan de hand van de samenstelling van de groep (leeftijden, eventuele beperkingen en doel van de deelname) de intensiteit van het parcours. Het betreft een activiteit waarbij samen actief bezig zijn, centraal staat. In het parcours is o.a. boogschieten opgenomen. Een lange of kuit-lengte (sport)broek is een must om schaafwondjes te voorkomen.

Disc-Golf

Inclusief spelinstructie en begeleiding

Discgolf lijkt op het traditionele golf, i.p.v. met een balletje speel je het spel met een frisbee. Het spel wordt gespeeld op een speciale disc-golfbaan, zowel in open veld als in bosrijk gebied. Het doel, de basket, bestaat uit een stalen mand met kettingen. Valt je frisbee in de basket, dan mag je naar de volgende hole en win je misschien de felbegeerde beker!

Natuurwandeling

Onder leiding van een gids

Tijdens de natuurwandeling door het Nederrijk maak je kennis met de prachtige omgeving, de bosrijke heuvels en de glooiende weides . Tijdens de wandeling bezoek je een originele Luchtwachttoren uit WO2 en de Canadese Erebegraafplaats met, bij helder weer, een prachtig vergezicht over de Duitse grensstreek en het Groesbeekse landschap. Deze activiteiten is voor alle leeftijden en niveau's geschikt. Het onverwachte wedstrijdelement bij deze activiteit maakt je strijdlustig om met de beker huiswaarts te keren!

Fietstocht

Inclusief begeleiding en gewone toerfiets

De "gewone" fietstocht is voor geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens de fietstocht door het Nederrijk maak je kennis met de bosrijke heuvels en de glooiende weides van Berg en Dal. Je legt een deel van de route van de NIjmeegse Vierdaagse af en staat stil bij de beste vergezichten van Nederland. Neem bijvoorbeeld je camera mee voor het maken van gave foto's en luister goed naar de instructies om ook hier een prijs in de wacht te slepen!    

Kidsprogramma

Inclusief begeleiding en toezicht

Voor (kleine) kinderen is er een leuk programma samengesteld met onder andere springkussens, knutselen en verschillende spelletjes. Alles is begeleid en volledig onder toezicht op het centrale event terrein. Ouders zijn welkom om bij de activiteiten te blijven, maar kunnen de kids met gerust hart toevertrouwen aan de begeleiders.