Voor wie?

De summercourses zijn ontwikkeld voor HR- of algemeen managers, HR-adviseurs of HR-directeuren die inhoudelijk willen bijspijkeren. Na de zomer geïnspireerd aan de slag!

Datum en locatie

Vier colleges in twee dagen op 21 en 22 augustus 2018 op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Elk van de 4 summercourses beslaat een dagdeel. U kunt twee summercourses per dag volgen maar uiteraard staat het u vrij de best passende summercourse(s) uit te zoeken. De summercourse worden afgesloten met een gezellig maaltijdvoorziening.
 

Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Routebeschrijving >>​

Deelnamekosten

U kunt de summercourses los van elkaar volgen. Per summercourse bedragen de kosten €599,- per deelnemer.
Dit is inclusief catering en literatuur, exclusief 21% BTW.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na succesvolle afronding een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. of via email: inschrijven@vakmedianet.nl. Heeft u vragen over het inschrijven of over de summercourses? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.