BSI is dé organisatie op het gebied van normalisatie voor bedrijven en een grondlegger van ISO normen. Wij helpen organisaties om continue te verbeteren, waar ter wereld ze zich ook bevinden. BSI ondersteunt de bouwsector door het toepassen van normen en best practices voor BIM, Internet of Things (IoT) en Smart Cities. Of u nu binnen de woningbouw, commerciële bouw of infrastructuur opereert, onze diensten zijn ontworpen om u te helpen uw veerkracht op te bouwen, nieuwe technologieën te omarmen en klaar te zijn voor de toekomst. 

Wij kunnen u helpen toegang te krijgen tot nieuwe markten en uw producten en diensten te onderscheiden met onze test- en onafhankelijke audits en certificatie oplossingen die zekerheid bieden. Van CE-markering, certificering van managementsystemen, BIM-certificering oplossingen tot aan het BSI Kitemark kwaliteitskeurmerk, gebruik de expertise van BSI om uw kunde aan te tonen en uw klanten gerust te stellen. 

BSI is ook aangewezen als notified body voor vele EU-richtlijnen en -verordeningen, waaronder bouwproducten (CPR). Maak kennis met onze experts om uw certificeringseisen te bespreken. 

Adresgegevens:
BSI Group
Say Building, John M. Keynesplein 9 
1066 EP Amsterdam 
The Netherlands

Bedrijfsgegevens: 
T: +31 20 346 0780 
F: +31 20 346 0781
www.bsigroup.nl | Linkedin.com/BSI  | Twitter: @BSInl