Jitske Kramer

Dagvoorzitter

Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van de boeken WoW! Wat een verschil, Normaal is anders, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (winnaar Managementboek van het Jaar 2016). Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

Gabriël Anthonio

Prof. dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de geestelijke gezondheidszorg, Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), hoogleraar op het gebied van Leiderschap en Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector aan de NHL-Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Vaker is het hem gelukt een organisatie vanuit een diepe crisis weer op de rit en tot bloei te krijgen. Gabriël weet theorie, werk- en levenservaring op inspirerende wijze aan elkaar te verbinden. Hij behoort tot een van de hoogst gewaardeerde sprekers op het gebied van leiderschap en veranderingen. Hij spreekt niet alleen het verstand aan, maar bovenal het hart. 

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk gedragswetenschapper en auteur. Hij studeert al ruim dertig jaar op leiderschap en verandering.
Hij promoveerde op onderzoek naar gedragsverandering in organisaties en doceert aan verschillende business-schools in binnen- en buitenland. Ben schreef meerdere bestsellers, waaronder Dromen, durven, doen,  Mooi werk, MBA in één dag en De Ladder. Ben schrijft wekelijks een column in NRC Handelsblad over werk en management. 

Joost Kampen

Joost Kampen PhD is veranderkundige met een praktijk van ruim 35 jaar. Hij promoveerde in 2011 bij Léon de Caluwé aan de VU. Hij maakt deel uit van de Ambachtsschool van Organiseren en Veranderen. Joost schreef eerder het boek Verwaarloosde organisaties. 10 jaar werken met dit concept heeft zoveel cases opgeleverd dat het doorgeven van de lessen uit de geleefde werkelijkheid een logische stap is. Daarom verscheen vorig jaar het vervolg: Leren interveniëren in verwaarloosde organisaties.

Gerda van Dijk

Prof.dr.ir. Gerda van Dijk is zelfstandig consultant, gastdocent en spreker. Ze is Hoogleraar Publiek Leiderschap en Directeur van het Zijlstra Center for Public Control, Governance and Leadership, Vrije Universiteit, Amsterdam en voormalig hoogleraar Organisatie Ecologie aan de Universiteit van Tilburg, Tilburg School of Humanities. Gerda heeft zich gespecialiseerd in strategie-, leiderschap- en organisatieontwikkeling. Zij benadert organisatievraagstukken vanuit een ecologisch perspectief waarbij dynamiek, samenhang en continue verandering belangrijke trefwoorden zijn. Meer op gerdavandijk.nl

Catelijne Bexkens en Freek Jan Ronner

Catelijne Bexkens en Freek Jan Ronner, ook wel bekend als de Corporate Rebels, zijn op een missie ‘to make work more fun’. We hebben onze frustrerende banen opgezegd en gaan de wereld over op zoek naar de meest inspirerende en progressieve organisaties. Van bekende buitenlandse bedrijven als Google en Spotify, tot inspirerende bedrijven van eigen bodem zoals Buurtzorg en Bol.com. Terwijl wij onze bucketlijst afvinken, delen we alles wat we hebben geleerd. Featured in: NY Times, Forbes, NRC, HuffPost, Guardian, BBC. Vermeld als ‘Top 30 Emergent Management Thinkers’ en genomineerd voor Thinkers50 Breakthrough Idea Award.