Voor wie?

Deze collegereeks is bedoeld voor (senior) HR-managers & professionals met een oriëntatie op human resources. U doet  kennis en inspiratie op, en kunt dit na het volgen van deze reeks vertalen naar een visie op de toekomst van werk binnen uw organisatie.

Datum en locatie

De zes colleges vinden plaats op de woensdag tussen 15:30 en 19:00 op 31 oktober, 7,14, 21, 28 november en 12 december 2018 op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. 

Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Routebeschrijving >>​

Deelnamekosten

€ 2.095,- per persoon incl. lopend broodbuffet met een warm hapje (excl.btw). 

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na succesvolle afronding een certificaat van Deelname van Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. of via email: inschrijven@vakmedianet.nl. Heeft u vragen over het inschrijven of over de collegereeks? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.