aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

'BIM Studenten Battle' 2018

Het winnende team uit 2017 met Delano Kenepa en Arjan Walinga tijdens een BIM congres in
Las Vegas.


Tijdens de BIM Studenten Battle ga je in teamverband aan de slag met een bestaande casus vanuit de praktijk. Je opdrachtgevers zijn de gemeente Alphen aan den Rijn en de provincie Zuid-Holland. Zij ontvangen jou samen met de andere teams op donderdag 23 augustus op de locatie Rijnhaven Oost in Alphen aan den Rijn. Hierna krijg je van professionals een masterclass. We bezoeken de locatie en daar verzamel je belangrijke informatie die je helpt met je primaire doel: winnen met je team! De echte battle begint vanaf dat moment en eindigt op zaterdagmiddag 25 augustus om 17.00 uur. Samen met je team buig je je over de herontwikkeling van het gebied en ga je aan de slag met het ontwerpen van een iconisch gebouw. Installatie is hier in ook een belangrijk onderdeel. Je zet het beste resultaat neer met je team en presenteert dit voor een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de publieke sector. Tijdens de battle haal je kennis op bij de partners die zich hebben aangesloten (bouw, installatie (E & W), civiel, beheer). De winnaars worden bekend gemaakt op de BIM Onderwijsdag op 3 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Zij mogen op reis naar één van de continenten: Azië, Amerika of Australië.

Belangrijke informatie

  • Aanmelden kan tot: 5 augustus 2018
  • Voor welke richtingen: installatie (E en W), bouw, civiel, facility management.
  • Kosten: Gratis! Incl. overnachtingen, catering, masterclasses, netwerk enz. Mede dankzij alle betrokken partner bedrijven.
  • Datum van de battle: 23, 24 en 25 augustus 2018.
  • Locatie: Alphen aan den Rijn, van der Valk Hotel. De gekozen teams worden opgehaald op het station van Alphen aan den Rijn.
  • Vereiste deelnemers per groep: 4. Je kan ook alleen komen en ingedeeld worden.
  • Hoofdprijs: Reis naar Amerika, Australië of Azië!

 

Adres:

Annuleringsvoorwaarden

Na jouw aanmelding houden we in alle opzichten rekening met jouw aanwezigheid. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen we graag uiterlijk 5 augustus 2018 de annulering via info@bimregister.nl

eventregistratie
 eventregistratie