Collegereeks Employer Branding
 

Houd de website in de gaten voor een nieuwe reeks!

Bouw een sterk werkgeversmerk met impact en win de strijd om talent! 
 

In een tijd waar de arbeidsmarkt oververhit raakt is er in steeds meer organisaties een sterk toenemende belangstelling voor employer branding. Het wordt als middel ingezet om talent aan te trekken en te behouden. Talent is schaars en zeer belangrijk voor uw organisatie om het verschil te maken. Zij zijn van belang om de bedrijfsdoelstellingen te halen. Structureel bouwen aan het imago, de reputatie als werkgever, is essentieel om onderscheidend te zijn én te blijven. Met een sterk werkgeversmerk verhoogt u de aantrekkelijkheid van uw organisatie en laat u beter zien wat u interessant maakt als werkgever. Hierdoor bent u beter in staat om de juiste mensen uit de markt te halen en heeft u een minder groot verloop van zittende medewerkers. Verover de hoofden en harten van de talenten van nu en functioneer nog beter als organisatie! 

Goede employer branding is geschikt voor ieder type organisatie. Een sterk employer brand trekt de juiste mensen aan die geschikt zijn voor hun functie en zorgt ervoor dat ze trotser zijn op de organisatie. Met resultaat dat zij met meer motivatie werken.

Een goed werkgeversmerk draagt ook bij aan andere resultaten: 

  • Op korte en lange termijn in de personeelsbehoeften voorzien
  • Beter kandidaten aantrekken tegen lagere kosten
  • Effectievere onboarding nieuw personeel
  • Interne trots en betrokkenheid creëren onder huidige medewerkers
  • Behoud huidige medewerkers
     

Na deze collegereeks: 

Kent u de voorwaarden om een sterk employer brand te bouwen.  
 Weet u welke factoren het imago, de reputatie en de aantrekkelijkheid van uw organisatie bepalen en bent u in staat deze perceptie te beïnvloeden
 Kunt u middels inspirerend leiderschap en visie op talent de aantrekkelijkheid van de organisatie verhogen. 

 

Opzet en werkwijze:
Toonaangevende sprekers en de beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit geven u wetenschappelijke inzichten mee. Tijdens zes colleges werken docenten met relevante, actuele voorbeelden, oefeningen en casussen. U kunt de lesstof direct toepassen in uw eigen organisatie. U leert Employer Branding in te zetten als instrument om het juiste talent aan te trekken en te (ver)binden aan uw organisatie. Leer van én met elkaar en win de strijd om talent!

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode Business Universiteit 


 

 

Interessant voor:

HR-specialisten die zich richten op, of verantwoordelijk zijn voor de employer branding en arbeidsmarktstrategie van de organisatie, zoals:

  • HR-directeuren
  • HR-managers
  • HR-adviseurs 

Waarom Employer Branding?

 Soortgelijke Nyenrode collegereeksen beoordeeld met een 8+
 Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode Business Universiteit 


 


Vergelijkbare reeksen worden gemiddeld beoordeeld met een 8+