Dr. Herman Steensma 

Organisatieadviseur

Herman Steensma is auteur van het handboek ‘Positieve psychologie van arbeid en organisatie’. Hij werkte bij verscheidene universiteiten en adviesinstituten. Expertise: positieve psychologie; leiderschap; organisatieverandering; groepsprocessen; rechtvaardigheid; motivatie; prestatie; agressie; besluitvorming. Hij ontwierp 27 (post)academische cursussen, richtte meerdere netwerken van professionals op, en enkele tijdschriften. Ook was hij (mede)organisator van 40 congressen en symposia, en schreef honderden publicaties. 

Roos Woltering

Psycholoog & carrièrecoach

Roos is psycholoog en carrièrecoach. Zij helpt organisaties bij het ontwikkelen van persoonlijke leiderschap en ontwikkelprogramma's voor hun medewerkers. Ook tijdens verandertrajecten wordt zij vaak ingehuurd om zowel de achterblijvers als de hardrenners (en alles er tussen in) te ondersteunen de ontwikkeling zo goed mogelijk te doorlopen.

Matthijs Steeneveld

trainer, positief psycholoog en auteur

Matthijs Steeneveld is trainer, positief psycholoog en auteur. Hij faciliteert teamontwikkeling en traint medewerkers in organisaties. Daarnaast leidt hij professionals op om te werken met positieve psychologie. 

Prof. Dr. Willem van Rhenen

Hoogleraar Nyenrode Business Universiteit & Chief Health Officer Arbo Unie

Prof. Dr. Willem van Rhenen is hoogleraar Engagement & Productivity aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is hij Chief Health Officer bij Arbo Unie. Sinds 2009 is van Rhenen lid van de Nederlandse Kamer van Sociale Geneeskunde en lid van meerdere taakgroepen op het gebied van werk en gezondheid. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn proefschrift is getiteld 'Van stress naar bevlogenheid". Hierna heeft hij vanuit zijn rol als arts veel mensen met stress gerelateerde klachten behandeld. Hij is een veel gevraagd spreker op bijeenkomsten over de relatie arbeid en gezondheid.

Luc Dorenbosch

Baaningenieur, job crafting

Dr. Luc Dorenbosch (1978) studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast werkte hij van 2008 tot 2016 als onderzoeker bij TNO. Momenteel werkt hij als baaningenieur en daarnaast voor twee dagen per week als Programma Manager bij de NSvP. Zijn onderzoeks- en interventiegebied is de manier waarop job crafting en job engineering functies kunnen verduurzamen, zodat werknemers gemotiveerder, gezonder en met meer voldoening hun werk kunnen blijven doen. Als baaningenieur brengt hij deze kennis naar de praktijk. 

Robbert Masselink

Organisatieadviseur, coach & trainer

Robbert Masselink (1963) is organisatieadviseur, coach en trainer en werkt vanuit zijn eigen bedrijf Keynote Consultancy. Hij adviseert en begeleidt bestuurders en managers over ontwikkelingsvragen op het snijvlak van strategie, organisatie en verandering. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar samenwerkingsprocessen bij verandering en vernieuwing. Robbert is een veelgevraagd spreker over de filosofie en methode van Appreciative Inquiry, waarover hij verschillende publicaties heeft geschreven. Tevens traint en coacht hij mensen in deze methode en spitst ze toe op actuele onderwerpen, zoals leiderschap en zelforganisatie. 

Allard Droste

Ondernemer & bestelsellerauteur

Allard Droste is ondernemer en bestsellerauteur. Allards boek 'Semco in de Polder' is genomineerd als Managementboek van het Jaar 2017. Na 10 jaar te hebben gewerkt voor Stork, werd hij in 2007 eigenaar van metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Gestart met een lean management praktijk werkt Allard nu met een sterke hands-on mentaliteit om processen te vereenvoudigen.