Elianne Kuepers

Dagvoorzitter

Elianne is journalist en presentator van onder meer RTL Z Nieuws, het dagelijks nieuwsmagazine Z Today en MoneyTalks, een wekelijks programma over financiën en arbeidsmarkt. Daarvoor werkte ze onder meer als verslaggever voor RTL Nieuws. Elianne is een veelgevraagd dagvoorzitter die moeiteloos schakelt tussen CFO's, beursjongens en bijstandsmoeders. Ze staat bekend om haar scherpe minutieuze voorbereiding en om het creëren van een uiterst aangename sfeer.

Peter Hoogstraten

Peter is landelijk vaktechnische coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, medewerker van Vakstudie Nieuws, auteur van het boek 'Werkkostenregeling' en co-auteur van 'Wet DBA, van VAR naar modelovereenkomsten'.

Jaap Jan Nienhuis

Jaap Jan is senior product manager bij Tradeinterop. In die rol helpt hij organisaties met de digitale transformatie van inkoop en finance processen door het inzetten van slimme tools voor e-factureren, e-procurement, supplier onboarding en big data. In zijn vorige rol was Jaap Jan betrokken bij de oprichting van Simplerinvoicing: het consortium met erp, accounting en facturatie dienstverleners die e-factureren simpeler, makkelijker en veiliger maken dan papier of email.

Guy van Liemt

Guy is executive director bij Erasmus Happiness Economics Research Organization, het kennis- en onderzoekscentrum van de Erasmus Universiteit over geluk in een economische context. Na internationale stages bij Unilever en Shell heeft Guy in verschillende brand managementposities gewerkt en daarna de stap gezet naar het ondernemerschap. Als specialist op het gebied van marketing, branding en marketingcommunicatie kijkt hij nu ook vanuit een andere invalshoek naar marketing: hoe kun je zaken als zingeving (purpose), geluk, values & principles en liefde inzetten als waardedrijvers van je organisatie? 

Marjol Nikkels

Marjol is specialist sociale zekerheid en directeur van CS Opleidingen. Dit is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Met name waar het gaat om verzuim en arbeidsongeschiktheid. Marjol staat bekend om haar grote praktische kennis van sociale wetgeving en inkomensverzekeringen. Ze geeft les, spreekt geregeld op congressen en schrijft artikelen voor vaktijdschriften. Ook heeft ze diverse boeken geschreven over haar vakgebied. 

Vrije Denkers

Patrick Donath en Arthur Kruisman hebben na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming, in 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap.
Sinds 2008 geven zij samen inspirerende werksessies over een onderwerp dat het beste samen te vatten is als ‘doen is de beste manier van denken’.

 

Joël Aerts

Joël Aerts, MsC spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Hij is auteur van het veel geprezen boek 'Ontwikkel je leiderschap - 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers'. Eerder schreef hij samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.

 

Tony De Jonker

Tony is eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij werkt meer dan 30 jaar met spreadsheets en heeft meer dan 100 applicaties gemaakt voor gerenommeerde bedrijven. Als financial business professional heeft hij bovendien meer dan 37 jaar werkervaring. Vanaf 2015 is Tony benoemd tot Excel Most Valuable Professional. Hij geeft diverse speciale Excel-trainingen. 

Hans van der Kolk

Hans van der Kolk heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het automatiseren van processen (waaronder purchase to pay en e-facturatie) bij allerlei soorten organisaties. Hierbij is hij altijd op zoek naar een zo optimaal mogelijk proces passend bij de specifieke organisatie.

Carola van Vilsteren

Carola heeft fiscaal recht gestudeerd en is directeur van Van Vilsteren BTW advies. Zij houdt zich bezig met advisering op het gebied van btw, het in kaart brengen van btw-risico's en implementeren van btw in bedrijfsprocessen. Carola is als auteur verbonden aan cm: en spreekt regelmatig op diverse seminars en webinars.