Kom 2 oktober naar Amsterdam voor de gratis inspirationtour
 

Management Support gaat dit najaar weer op tour. Dit keer zijn we te gast bij UP Events in Amsterdam. Tijdens de inspirationtour staat het thema 'Sturen op verbinding in een inspirerende omgeving' centraal. Je kan een inspirerende programma verwachten vol interactie, tips & tricks. 

Inspireren en verbinden: hoe doe je dat? 
Het organiseren van een zakelijke bijeenkomst is lastig. Je wilt je gasten de best mogelijke ervaring geven. Een slecht georganiseerde bijeenkomst heeft niet de gewenste uitstraling en is verspilde tijd, geld en moeite. Maar hoe raak je mensen en houd je de aandacht vast? Dit en meer komen tijdens deze sessie aan bod. 

Escape game: ga jij de uitdaging aan? 
Ga jij de ''eindkist'' als eerste openen? Ga de uitdaging aan tijdens de Escape Challenge Morte Frio. Dit is een uitdagende Escape game waarbij teams van 5-6 personen het tegen elkaar opnemen. 

Hoofdboetseren: teambuildingactiviteit om te verbinden 
Altijd al willen leren boetseren? Tijdens dit event gaan we hoofdboetseren. Het wordt een inspirerende workshop waarbij je elkaar gezicht gaat namaken in klei. Met aanwijzingen van onze docent lijkt jouw kleiwerk in no-time écht heel erg! We sluiten de dag met een borrel en uitreiking van de UP goodies. 

Ervaar én leer hoe excellente service eruit ziet en meld je aan voor 2 oktober. Deelname is gratis voor event- en meetingplanners (secretaresses, officemanagers, eventbureaus, eventmanagers etc), maar: vol = vol. Wacht dus niet met je aanmelding en meld je vandaag nog aan (een collega meenemen mag!)

 

 

Locatie UP West 

UP West is een vergader- en eventlocatie dat zich richt op groepen van 2 – 2000 personen. In een groene omgeving, met volop gratis parkeermogelijkheden binnen de stadsgrenzen van Amsterdam. UP West is de locatie van evenementenbureau UP Events. Naast vergaderen biedt UP Events diverse teambuilding activiteiten. Zo kunnen plenaire sessies en vergaderingen gecombineerd worden met activiteiten, eten & borrelen en heeft UP Events alle mogelijkheden om er een feest van te maken.