Wat is een projectbezoek?
De Architect organiseert in 2018 meerdere projectbezoeken voor groepen van circa 40 personen. Het zijn bezoeken naar toonaangevende projecten die op grond van uiteenlopende kwaliteiten en karakteristieken door de redactie van de Architect zijn geselecteerd.

Een mix van woningbouw, utiliteitsgebouwen, nieuwbouw, renovatie en transformatie. Allemaal projecten die tot de verbeelding spreken en qua stedenbouw, architectuur en materiaalgebruik nader geduid kunnen worden. Alle projectbezoeken krijgen redactioneel aandacht in de Architect op basis het thema van de maand.

Het volledige programma van een projectbezoek duurt ongeveer 4 uur, vindt in de middag plaats en heeft de volgende opzet:
Welkomstwoord - Presentatie van de Architect die heeft ontworpen - Recensie van het project door de Architect - Aandacht voor het materiaalgebruik - Lezing door een leverancier - Rondleiding - Borrel

 

de Architect projectbezoek
Datum: 20 september 2018: 16.30 uur - 19.00 uur
Locatie: Eramus Medisch Centrum

de Architect projectbezoek
Datum: 11 oktober 2018: 16.30 uur - 19.00 uur
Locatie: City Harbour Hotel AmsterdamGenteresseerd?
Gezien het beperkte aantal gasten kunnen wij je niet garanderen dat je deel kan nemen aan een projectbezoek. Je hoort uiterlijk 14 dagen voor een projectbezoek van ons of je aanmelding definief bevestigd wordt.

Je deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 250,-. Indien je zonder annuleren niet aanwezig bent tijdens het projectbezoek, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. Kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk t/m 7 dagen voor het projectbezoek.

Een projectbezoek is bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers.
Behoor je niet tot deze groepen? Aanmelding is dan mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat je een akkoord ontvangen hebt.

 

‘vol is vol’
Het aantal plaatsen is beperkt en de organisatoren behouden zich het recht voor je aanmelding niet te honoreren want het aantal aanmeldingen voor een projectbezoek is altijd hoog. Het kan dus zijn dat wij je moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.