WoonEnergie Duurzame Donderdag

Exclusief voor corporatiemedewerkers.

De doelstelling om in 2050 een CO2-neutraal Nederland te hebben geeft grote uitdagingen. Zowel voor woningcorporaties als voor de energiemarkt. Daar moeten we dus beiden wat aan doen. Daarom organiseert WoonEnergie op 8 november 2018 Duurzame Donderdag. Dit evenement is speciaal voor woningcorporaties en staat volledig in het teken van hoe u als woningcorporatie van het gas af komt.

Programma

Met een programma vol interessante sprekers en workshops laten we u zien wat er allemaal komt kijken bij de energietransitie en is er ruimte voor discussie om de eerste ervaringen te delen. Ook kunt u een kijkje nemen in het demohuis en bij diverse stands, waar u verschillende producten en duurzame innovaties vindt.
 
Voor verschillende doelgroepen zijn er verschillende sessies, zodat u zelf kunt kiezen wat het best bij uw eigen werkveld of interesse aansluit. Ook worden verschillende duurzame energieproducten en innovaties tentoongesteld. Hierdoor krijgt u een goed overzicht van de laatste ontwikkelingen die woningen van het gas af helpen.
 
Gedetailleerde informatie over het programma vindt u onder de sectie Programma op deze pagina.

Doelgroep

Er is voor bestuursleden, vastgoed- en projectleiders én communicatie medewerkers van woningcorporaties een gratis inhoudelijk programma met inspirerende sprekers, leerzame workshops en relatiesessies.

Schrijf u nu in

Via de sectie Aanmelden op deze pagina kunt u zich inschrijven voor Duurzame Donderdag en voor één of meerdere sessies (vol=vol).
 
Eneco heeft een duurzaam parkeerbeleid. Wij adviseren u zoveel mogelijk met het Openbaar Vervoer te komen. Station Rotterdam Alexander is op 2 minuten loopafstand.
 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren