ARC Awards

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Het is de enige ontwerpprijs in Nederland en Vlaanderen van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, jong talent, oeuvre en stedenbouw.

Deze laatste categorie is nieuw. Hiermee wordt de prijs compleet gemaakt en de cirkel gesloten. ARC19 wil laten zien wat de kracht van het ontwerp is, zowel op de grootste schaal (stad) als de kleinste schaal (meubel).  

De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het Nederlandse architectuurlandschap. Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang kan zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave. Bovendien zorgt het voor het verkrijgen van waardevolle aandacht en het winnen van prestige. Het feit dat iedere Award wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury maakt ze tot een bijzonder instrument voor de architectuur.

Hoe kun je meedoen?
Heb jij recent een project opgeleverd of denk je dat binnenkort te gaan doen? En ben je trots op het resultaat en wil je dat delen met een breed publiek? Meld je dan aan. Je kunt meedoen met een of meerdere projecten. Aanmelden kan vanaf 15 april tot 1 september. 

>> Meld je project nu aan


Aftermovie ARC18 Awards