Vijf colleges en een slot-seminar over de circulaire economie

We leven in een verandering van tijdperk. Complexe vraagstukken over het klimaat, energie en grondstoffen worden verbonden met de economie. De opgave is een transitie in de economie te realiseren, een transitie van lineair naar circulair. Maar wat is dat, een circulaire economie? Wat betekent dat voor bedrijven, processen en business- en verdien modellen? Is wat meer recyclen voldoende of gaat het echt om anders denken en organiseren?

In deze inspirerende Collegereeks belichten academische specialisten de verschillende organisatie-aspecten van de circulaire economie. De collegereeks wordt vormgegeven aan de hand van een aantal ‘lastige’ vraagstukken die meer dan alleen een antwoord vragen gericht op de praktijk. Dat betekent dat o.a. stil gestaan wordt bij aannames, principes, strategie en waardecreatie binnen de politiek bestuurlijke context in Nederland.

Het adresseren van deze vragen wordt aangevuld met praktijkervaringen van gastsprekers. Vanzelfsprekend is er ruimte voor debat. De collegereeks wordt afgesloten met een seminar bestaande uit een actualiteitencollege, een gastspreker die inzicht geeft in het gekozen plan van aanpak. Tenslotte gaan de deelnemers met elkaar in debat. Je kunt voor dit (slot)seminar een eigen gast meenemen.

Leer om zelf de transitie naar een circulaire organisatie te maken en schrijf je in en start op 13 maart.

 

 

Voor wie?

Deze reeks is waardevol voor: managers, directeuren, CEO's, CFO's, DGA’s en interne en externe adviseurs in overheid en bedrijfsleven, kortom voor iedereen die een organisatie circulair wil (helpen) maken en die de eerste stappen richting de circulaire economie al heeft gezet.

Inschrijving verlengd!

Let op: de inschrijving is verlengd. Grijp deze kans, schrijf je snel in en start op 13 maart het eerste college met Jan Jonker, hoogleraar Duurzaam Ondernemen.

Inschrijven