Aan de slag met de HR trends voor 2019

Welke ontwikkelingen gaan uw HR-agenda voor 2019 bepalen? Welke trends zijn van invloed op uw werk als HR-professional? Het dynamische HR-vak is sterk aan verandering onderhevig en daarmee volop in ontwikkeling. Ook voor 2019 zien wij weer een aantal belangrijke trends waar u als HR-professional niet omheen kunt.

Tijdens het congres HR Trending Topics komen de belangrijkste thema’s voor 2019 aan bod. Op het programma staan 3 keynotesprekers en verschillende keuzesessies over het onderwerp. Kies dus uw eigen verdieping waar uw binnen dat thema meer over wilt weten en stel uw eigen programma samen!

 

De thema's voor 2019 zijn:

 

TREND 1:

DUURZAME INZETBAARHEID -> ARBEIDSMOBILITEIT
Fabian Dekker neemt ons mee in zijn keynote over de veranderende arbeidsmarkt. Door technologische verandering en mondialisering is een duurzame inzetbaarheid  van mensen cruciaal. Hoe kan arbeidsmobiliteit bijdragen aan de loopbaanontwikkeling van mensen? 

TREND 2:

STRATEGISCHE PERSONEELSPLANNING -> HR-ANALYTICS
Tijdens deze keynote ontrafelt Gerard Evers samen met u Strategisch Personeelsplanning en de daarbij behorende tools en technieken. Met als doel een goede afstemming tussen de personele bezetting (aanbod) en in de nabije toekomst gewenste formatie (vraag).

TREND 3:

EMPLOYEE EXPERIENCE -> BURN-OUT PREVENTIE
Prof. dr. Arnold Bakker toont ons de connectie tussen burn-out klachten en arbeidsvreugde/employee experience. In zijn presentatie legt prof. dr. Bakker uit wat organisaties en individuele medewerkers kunnen doen om burn-out en ziekteverzuim te reduceren via preventie en door positieve interventies. 

 

 

 

Reactie van deelnemers 2017:
 

In 2017 beoordeeld met een 8!

  Als je eens op andere gedachten wilt komen en nieuwe ideeën op wilt doen, samen met enkele collega's is deze dag en mooi startpunt
Director Business Support Benelux, Essilor Benelux 

Wat een inspirerende dag! Ik heb genoten van de interactieve sessies van alle experts! #7megatrends#geluk#meten#employee experience#digitalisering’’  
Werkgelukdeskundige People2Win 

Wat kunt u verwachten:
 

In één dag op de hoogte van de nieuwste inzichten, trends en ontwikkelingen voor 2019
 
U gaat met praktische bagage naar huis waar u direct en concreet mee aan de slag kunt
 
U stelt uw eigen programma samen binnen de HR-topics. Kies uw eigen diepgang.
 

In één dag alle voorbereidingen getroffen voor een frisse start in 2019!

 

Doelgroep:

  • HR- managers (managers met HR in hun portefeuille)
  • HR-directeuren, HR-adviseurs
  • HR medewerkers

 

Profiteer van kortingen

  • Neem uw collega's mee en ontvang €100 korting per persoon!

Inschrijven met korting >>