Sessieronde 1     Sessieronde 2    Sessieronde 3

 

3.1 Van stress naar happiness. Hoe maak je werk van geluk?

Hoe ontstaat stress op het werk en heeft het een functie? In gelukkige organisaties komt weinig burn-out voor. Wat is werkgeluk en hoe maak je er werk van? 

Krista de Wolff laat je zien hoe je de eerste stappen naar werkgeluk in je organisatie aanpakt. Ze deelt voorbeelden uit de praktijk en een veel gemaakte fout die je kunt voorkomen. Na afloop weet jij hoe je aan de slag kunt! 

Krista de Wolff, werkgelukdeskundige

3.2

De kracht van creativiteit – hoe ontwikkel je een flexibele organisatie

De wereld verandert razendsnel. Waar gaat het naartoe? Niemand die het precies weet maar wat wel zeker is, is dat adaptatie key zal zijn. Innovatie, transformatie en reorganisatie zijn woorden die je vandaag de dag bij ieder bedrijf hoort. Dat brengt onrust en vraagt veel van medewerkers. De vraag is dan ook; Hoe zorg je dat medewerkers deze veranderingen gaan omarmen en actief er mee aan de slag gaan.

Annelies Engel, Creative Business Consultant

3.3 Hoe creëer je loyale en bevlogen teams?

Arne heeft als COO van intuo een honderdtal bedrijven geholpen om de hr processen meer rond de medewerker te laten draaien en zo de retentie te verhogen. Veel van de bestaande processen zijn demotiverend en weinig efficiënt. In deze sessie zal Arne inzoomen op hoe we carrière en persoonlijke ontwikkeling op zo'n manier kunnen inrichten dat ze inspirerend werken (in plaats van belemmerend). Hij legt uit hoe we medewerkers zekerheid en motivatie kunnen bieden, zonder in hokjes te denken.

Arne van Damme,  COO at intuo & Agile HR Expert