Inschrijven voor dit congres is helaas niet meer mogelijk. Houd de website in de gaten voor een nieuwe datum (voorjaar 2019). 

Nu duurzame gebouwen steeds meer de standaard worden, is de volgende trend 'gezonde gebouwen' met zijn opmars bezig. Meer en meer opdrachtgevers gaan een gezond gebouw eisen. Zo is een gezond en duurzaam gebouw onder andere meer waard, heeft minder last van leegstand en zijn de mensen die er werken of wonen productiever en gezonder.

Het realiseren van een gezond gebouw vergt een andere aanpak, zowel qua techniek, proces als materiaal. Nieuwe vraag naar gezonde gebouwen biedt nieuwe kansen. 

Is uw organisatie al voorbereid op de veranderende vraag naar gezonde gebouwen? Wilt u weten hoe deze manier van bouwen ook rendabel kan zijn? En of WELL de oplossing is?

Toonaangevende sprekers zoals Lara Muller, Christian Veddeler, Piet Eichholtz & Huub Keizers vertellen u er graag alles over tijdens dit congres!

 

 

 

 

Sprekers

Waarom deelnemen?

✔ Leren hoe u gezond kunt bouwen mét gezonde marges
✔ Voorsprong opbouwen c.q. behouden
✔ Inspelen op een belangrijke trend
✔ Leren van best practices & lessons learned
✔ Netwerken met bouw- en vastgoedprofessionals
✔ Kennismaken met het eerste WELL kantoor, WTC Utrecht
✔ Geïnspireerd worden door toonaangevende sprekers

Waar & wanneer?
Datum & tijd: dinsdag 30 oktober 2018 van 12.30 tot 18.00 uur
Locatie: WTC Utrecht, Stadsplateau 2, Utrecht (direct naast Utrecht CS)

Maak kennis met het eerste WELL gebouw, WTC Utrecht

Dit congres wordt georganiseerd in het onlangs geopende WTC Utrecht, wat gelegen is direct naast het Utrecht Centraal Station. Het eerste gebouw met WELL certificering voor gezondheid. En met een BREEAM-NL Excellent voor duurzaamheid.

Voor wie?

Dit event is bestemd voor alle stakeholders die betrokken zijn in het ontwikkel- en bouwproces van nieuwe en bestaande gebouwen.