Open Dag

 

Dit is de omgeving waar belangstellenden zich kunnen inschrijven en informeren over de komende open dagen van Live Sound Education te Utrecht. Onze reguliere website is te vinden op: www.livesoundeducation.nl.

 

OPEN DAG 

Live Sound Education is een part-time beroepsopleiding tot Live Sound Geluidstechnicus. Heb je interesse in ons aanbod, dan nodigen we je graag uit voor de open dag van 25 september op de Universiteit Utrecht, deze vindt plaats van 19.30 -21.30 uur. We zullen tijdens de open dag een zeer realistisch beeld schetsen van de opleiding, zodat je zelf kunt beoordelen of dit bij je past. Je wordt tijdens de open dag niet onder druk gezet om in te tekenen (geen inschrijfformulieren op tafel na afloop van de open dag): vergelijk ons aanbod rustig thuis met dat van andere aanbieders.

Aanmelden kan via het menu item "aanmelden". Wat ons betreft: heel graag tot ziens op 25 september!

 

STARTDATUM EERSTVOLGENDE OPLEIDING 

De eerstvolgende klas start op 15 oktober, duurt een half jaar en vind plaats op de maandagavonden, te Universiteit Utrecht & diverse praktijklocaties. Deze opleiding is met de nodige motivatie prima te volgen naast een full-time baan. 

 

WAT LIVE SOUND EDUCATION UNIEK MAAKT:

  • Les van de crème de la crème van de Nederlandse live sound engineers
  • De enige Nederlandse opleiding die les geeft in geavanceerde onderwerpen als “systeem techniek” (dit vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk)
  • Je wordt geïntroduceerd bij P.A. bedrijven (ook dit vergroot je kans op werk enorm)
  • Te volgen naast een fulltime baan

 

WIE IS LIVE SOUND EDUCATION?

Live Sound Education is een onderdeel van Sound Education Nederland, welke in 15 jaar is uitgegroeid tot de grootste part-time produceropleiding van Nederland. De eigenaars van Live Sound Education zijn Raymond Tabak en Ignace Dhont (eigenaar van Sound Education Nederland).

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren