Dinsdag 8 januari 2019 was het eindelijk zover, de 31e editie van het Industributie-diner. Deze editie vond plaats op een locatie compleet anders dan voorgaande jaren! Namelijk in het Nationaal Militair Museum in Soest. Op deze indrukwekkende locatie kwam de bedrijfstop van de retailers en levensmiddelenfabrikanten samen in een informele setting. 

Na de borrel bij ontvangst werd de weg vervolgd, over de Walk of Fame, naar de dinerlocatie. Tijdens het diner werden onder begeleiding van de Steel Band de felbegeerde Industributie-trofeeën uitgereikt, zongen de Triolettes en was er een verrassende spreker: Peter van Uhm. Na de uitreiking van de Overall-trofee zette het feest zich voort in de borrelruimte met muzikale intermezzo's.

 

 

 

Overall winnaars 2019!

Op 8 januari 2019 zijn in het Nationaal Militair Museum in Soest de felbegeerde Industributie-trofeeën op spectaculaire wijze uitgereikt. Plus kwam als Overall-winnaar Beste Serviceformule uit de strijd. De Overall-trofee voor Beste Private Label Leverancier ging naar Bake Five. Heineken, winnaar van de categorie Dranken is verkozen tot Overall Beste Merkartikelfabrikant. Voor een overzicht van alle winnaars en een sfeerimpressie van de avond klikt u hier.

Aftermovie Industributie-diner 2019

Nationaal Militair Museum Soest

Op 8 januari 2019 vond het Industributie-diner plaats. Er zijn mooie sfeerbeelden gemaakt op de prachtige locatie. De beelden zijn samengevoegd in een spetterende aftermovie. Zo kunt u later nog eens terugblikken op de mooie avond.