4 masterclasses

U volgt alle 4 masterclasses. U hoeft dus geen keuzes te maken.
Voor een goede interactie splitsen we de deelnemers bij aanvang in 2 groepen. De ene helft van de deelnemers volgt masterclass 1 terwijl op het zelfde moment de andere helft van de deelnemers masterclass 2 volgt. Na de pauze wisselen we en volgt u de andere masterclasses. Dat geldt ook voor masterclass 3 en 4. Wegens het interactieve karakter van de Masterclasses is het aantal bezoekers gelimiteerd tot 60.

Datum

14 maart 2019
 

Locatie

BCN Utrecht (Rijnsweerd)
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

BCN Utrecht Rijnsweerd is zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend bereikbaar. Parkeren is gratis.
Routebeschrijving>>

NB!
BCN heeft meerdere locaties in Utrecht. Wij zitten in de locatie Rijnsweerd aan de Daltonlaan.
 

Tarieven

  • Standaardprijs: €425,-  
  • Groepen (va 2 personen) pp: €375,-  
  • Abonneeprijs: €375,-  
  • Leden van BVAA/BA&O/NVVK/NVA/ betalen €375,-

Om van de meermanskorting te profiteren dienen deelnemers van één organisatie in dezelfde aanmelding ingeschreven te worden.

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief koffie en thee tijdens de pauzes, de broodjeslunch en de netwerkborrel na afloop.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op met inschrijven@vakmedianet.nl  of bel met 088- 58 40 401.

Organisatie

De Arbo Actualiteitendag wordt georganiseerd door Arbo Online van B+B Vakmedianet B.V.
 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.
 

Annuleringsvoorwaarden groepen

Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl
 

Kortingscodes

Kortingscodes worden na registratie niet meer verwerkt.


Persoonsgegevens

Vakmedianet B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event / opleiding. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Vakmedianet B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Vakmedianet B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Vakmedianet B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten.  Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Vakmedianet B.V., kunt u dit doorgeven aan Vakmedianet, t.a.v. Klantenservice, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn, of aangeven bij klantenservice@vakmedianet.nl.