‘Arbeidsmarkt: Beweging & Balans'

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Hou jij alle veranderingen nog bij? Wij wel!
En daar hebben we het graag met je over. Voor het 8e jaar op rij organiseren we namelijk een Werkgeversdag, waarop we actuele kennis met je delen en met je in gesprek gaan over personele zaken die in jouw organisatie spelen.

We nodigen jou en je collega’s van harte uit om deel te nemen aan onze Werkgeversdag!

Het thema van deze werkgeversdag gaat over de krapte op de arbeidsmarkt.
Voor organisaties is het levensbelang om goed personeel te vinden en dusdanig te boeien dat  je iedereen bindt aan het bedrijf. Vanuit daar groei je samen verder.

Hoe gaan we om met burnout ten gevolge van werkdruk in deze krappe arbeidsmarkt? Tips en cijfers zullen tijdens deze dag aan bod komen.

En hoe ga je om met millennials? De twintigers van vandaag, ook wel millennials genoemd. Ze zijn geboren tussen 1985 en 2000 en hun invloed groeit. Ze zijn met veel (meer dan 3 miljoen in Nederland). Ze verwerven een duidelijke plek op de arbeidsmarkt. Wie de harten van deze generatie wil veroveren, doet er goed aan om te onderzoeken welke generatiekenmerken voor jouw organisatie en binnen jouw markt relevant zijn.

Wat kun je verwachten?
Een leuke en leerzame dag met goede sprekers! En wat leer je dan zoal? Je gaat naar huis met up-to-date kennis over de actualiteiten uit het Belastingplan, arbeidsrecht en veel meer! 

De Werkgeversdag vindt plaats op donderdag 31 oktober bij Van der Valk in Zwolle. Het programma start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.