Restaria ’t Luifeltje wint de Cafetaria Top 100 2018

Restaria ’t Luifeltje in Bergum is 29 oktober 2018 in Hilversum uitgeroepen tot winnaar van de Snackkoerier Cafetaria Top 100. De jaarlijkse Top 100 van Snackkoerier, een uitgave van Vakmedianet, werd voor de vijftiende keer gepresenteerd.  Restaria ’t Luifeltje laat Eetsalon Menzing in Haaksbergen (de nummer 2) en Snackpoint Puth in Puth (de nummer 3) net achter zich.

 

 

Inschrijving gesloten

Helaas, Snackkoerier stopt met de Cafetaria Top 100. Waarom? Het team van Snackkoerier heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de Cafetaria Top 100. Daarbij is aan diverse knoppen gedraaid om het draagvlak voor de verkiezing te vergroten, zoals het kosteloze jurytraject. Ondanks de inzet – ook van juryleden, partners en sponsoren – heeft dat niet tot het gewenste resultaat geleid.  Omdat de verkiezing en de bijbehorende uitreiking veel tijd in beslag neemt en een verliesgevende activiteit is, heeft Snackkoerier besloten om de Cafetaria Top 100 niet voort te zetten. Het team van Snackkoerier bedankt alle deelnemers en betrokkenen voor hun toewijding in de voorbije jaren. Met belangstelling hebben we de ontwikkelingen in de branche altijd gevolgd en zullen dat blijven volgen. 

Vakblad Snackkoerier blijft je ondertussen gewoon vooruithelpen met je zaak. Suggesties of ideeën zijn altijd welkom via snackkoerier@vakmedianet.nl. 

Over het onderzoek

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is de verkiezing waarin we op zoek gaan naar fastservice-ondernemingen, die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van gastvrijheid, kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, marketing, ondernemerschap en personeelsbeleid. De Top 100 komt tot stand door 3 intensieve juryrondes. Ondernemers moeten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing.


Video: Sfeerverslag Finale Cafetaria Top 100 2018

 

De Uitslag Cafetaria Top 100 2018

De prijs voor het mooiste interieur, dit jaar voor het eerst uitgereikt, is gewonnen door Eetwinkel Sterk Langs de Lijn in Wierden. Angelique Pol van Cafetaria ’t Huus 2.0 in Veenendaal is gehuldigd als de Ster van het Jaar. Pieperz uit Eerde wist de afgelopen maanden de meeste stemmen (14.776) binnen te halen door onder andere stemmen te werven tijdens het 100-jarig bestaan van CHV Noordkade en leerlingen van het Gymnasium in te zetten. Zij wonnen daarmee de Publieksprijs 2018. Kijk voor een compleet overzicht, alle rapportages en het nieuws omtrent de Snackkoerier Cafetaria Top 100 op www.snackkoerier.nl

Provinciewinnaars Cafetaria Top 100 2018

Niet alleen de nummer 1 is een winnaar in de Cafetaria Top 100. Elf andere bedrijven mogen zich dit jaar weer provinciewinnaar noemen. Dit zijn ze. 

Noord-Brabant: Eetwinkel Select, Boxtel
Groningen: Family Winschoten, Winschoten
Friesland: Restaria ’t Luifeltje, Bergum
Drenthe: Cafetaria Lunchroom De Fontein, Assen
Overijssel: Eetsalon Menzing, Haaksbergen
Gelderland: Eeterij De Dennen, Doetinchem
Utrecht: Het Oude Raedthuys, Cothen
Flevoland: Grandfetaria, Almere Poort Homeruskwartier
Noord-Holland: Snackhouse LOBO, Oudorp/Alkmaar
Zuid-Holland: Family Treffers, Honselersdijk
Zeeland: Frituurke ’t Zwin, Sluis
Noord-Brabant: Eetwinkel Select, Boxtel
Limburg: Snackpoint Puth, Puth