VOL! Aanmelden najaar 2019? Bekijk het actuele aanbod op: PW. academy

 

HR Masterclass SPP

In deze masterclass gaat u in twee dagen aan de slag met het realiseren van een evenwichtig en competent personeelsbestand wat de basis vormt voor een goed HR-beleid. Strategische personeelsplanning is veruit het belangrijkste instrument om uw organisatie succesvol te houden. Zeker nu de wereld steeds sneller verandert. De basis is de juiste mens op de juiste plek, nu en in de toekomst.

In de eerste plaats wordt behandeld hoe een organisatie zich een beeld kan vormen van haar toekomstige behoefte aan medewerkers, zowel qua aantal als qua competenties. Vervolgens wordt aangegeven hoe ingespeeld kan worden op deze toekomstige behoefte door aanpassing van prestaties, of door aanpassing van de personeelsbezetting, de strategie, de activiteiten, het takenvolume of de organisatie.

Aan de hand van een groot aantal cases demonstreren de docenten u welke prestatie-sprongen gemaakt kunnen worden als er sprake is van een goede afstemming tussen de ambities van de organisatie en haar inspanningen op het gebied van HR Planning.

 

 

Na deze dag:

Implementeert u een succesvolle strategische personeelsplanning binnen uw organisatie
Heeft u een duurzame HR-strategie. Voor nu én in de toekomst.
Heeft u de kennis van diverse modellen op het gebied van strategische personeelsplanning en weet u welk model past bij uw organisatie.
Heeft u een analyse van de actuele en gewenste personeelsbezetting binnen uw eigen organisatie; zowel qua aantal als qua competenties.

 

Voor wie?

De masterclass SPP is opgezet voor HR-professionals (HR-managers, HR Business Partners, HR-adviseurs) en andere (interne) adviseurs die zich bezighouden met het thema Strategische Personeelsplanning.

 

Erasmus certificaat:

 Nieuw!

PW. organiseert in samenwerking ERBS | Erasmus Universiteit Rotterdam Masterclasses voor HR-professionals.

Na afloop ontvangt u een certificaat van Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ook interessant:

  Bekijk ook deze Masterclass:

HR Masterclass Performance Management
27 november en 4 december 2018

 


 

Grootte van de groep

De groepsgrootte is maximaal 20 deelnemers, zodat u optimaal profiteert van de inbreng en ervaringen van andere deelnemers.

Wacht dus niet te lang met inschrijven en verzeker uw deelname want vol is vol!
 

Data & inschrijven

De tweedaagse masterclass Strategische Personeelsplanning wordt georganiseerd op 11 december en 18 december.

Prijs:   €1.250,- p.p. 

*De genoemde prijs is inclusief certificaat, lunch, koffie en thee tijdens de pauzes en exclusief BTW.

 

Direct inschrijven