Hoe zorgt u dat u de onderste steen boven krijgt?


Hoe maakt u in uw organisatie de juiste keuzes bij het opstellen en uitvoeren van de RI&E? Dat is niet eenvoudig. Tijdens de Praktijkdag RI&E vertellen onze experts hoe u de risico's op een efficiënte manier boven tafel krijgt en aanpakt. En nog belangrijker, hoe u iedereen mee krijgt. Zo houdt u constant grip op risico's en de RI&E.

Het plan van aanpak, de toekomst, uw eigen rol: alles komt aan de orde!

De praktijkdag behandelt alle facetten van de RI&E en het beperken van risico's. Naast de  inspirerende keynote en de plenaire praktijkcases kunt u daarom kiezen uit 4 praktijksessies over instrumenten om risico’s boven tafel te krijgen, het organiseren van de RI&E en het opstellen van een plan van aanpak. 

 


 

Wat levert deze dag u op?

 • Kennis: leer hoe u werknemers en andere professionals betrokken houdt bij de RI&E.
   
 • Inspiratie: krijg nieuwe inzichten dankzij onze ervaren topsprekers en inspirerende best practices.
   
 • Netwerken: wissel ervaringen uit met collega's van andere organisaties. Leer van én met elkaar.
   
 • Instrumenten: krijg uw risico's op een efficiënte manier boven tafel en maak de juiste keuzes. Ook in een veranderende omgeving.
   

Interessant voor:

Alle personen die met de Risico Inventarisatie & Evaluatie werken. De RI&E is het fundament van uw arbobeleid. De RI&E bestaat uit een lijst met alle (veiligheids- en gezondheids) risico’s in uw bedrijf, en een plan van aanpak voor het oplossen ervan. Tijdens dit congres kijkt u verder dan de bestaande risico's. 

Ook interessant:

Speciale korting

Bent u abonnee van Arbo>>, oud-deelnemer of lid van de NVVK, NVVA of BA&O? Dan ontvangt u € 100,- korting op uw deelname.


1 punt voor arbeids- en organisatiedeskundigen, arbeidshygiënisten en veiligheidskundigen