Presentatie Maritime Delta Monitor

Wat is de stand van zaken in het maritiem cluster van Zuid Holland tot aan Werkendam?

Datum: vrijdag 5 oktober 2018
Tijd: 15:00-17:30, incl. netwerkborrel
Locatie: STC Group, Lloydstraat 300, Rotterdam (Mullerzaal)

Op 5 oktober as. vindt de presentatie van de tweede editie van het Maritime Delta Monitor onderzoek plaats.

Deze monitor is een tweejaarlijks onderzoek in opdracht van samenwerkingsverband Maritime Delta. Dit onderzoek identificeert de ontwikkelingen in het maritiem cluster van Zuid Holland tot aan Werkendam op het gebied van onder andere economie, human capital, innovatie en vestigingklimaat. Tijdens het evenement zal je meer horen over de conclusies van het onderzoek en zullen smaakmakers uit de publieke sector, het onderwijs en bedrijfsleven toelichten hoe zij de ontwikkeling van onze maritieme regio zien!

Dit evenement is voor geïnteresseerden uit de publieke sector, bedrijfsleven, onderwijs, kennisinstellingen, en iedereen die de maritieme sector een warm hart toedraagt.

Organisatie

Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam.      

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 5 oktober van 15u tot 17:30u, bij STC Groep (Lloydstraat 300) in Rotterdam. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via deze link.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren