De 2019 van Ingenieurs in Energietransitie heeft inmiddels plaatsgevonden. Wij verwelkomen u graag weer op 17 november 2020. 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma en locatie van de 2020 editie? Stuur dan een mail naar marketing@vakbladen.com om aan de nieuwsbrief toe gevoegd te worden.

 

Maak energiedoelen concreet, bezoek Ingenieurs in Energietransitie

 

Het doel van het in de maak zijnde klimaatakkoord is 49% reductie van CO2-uitstoot in 2030. Dat is ambitieus en optimistisch. Eén ding is zeker, zonder ingenieurs gaan we dat niet halen. Aan de hand van gedegen technisch-wetenschappelijke inzichten gaan we laten zien hoe ingenieurs in Nederland de energietransitie concreet maken. De redactie van TW laat experts met technisch inhoudelijke kennis aan het woord over het in de maak zijnde Klimaatakkoord.

De snelheid waarmee innovaties zich ontvouwen, zal bepalen welke technieken straks het meest concurrerend en kostenefficiënt zijn. Welke no regret maatregelen moeten we in ieder geval nemen? Hoe zorgen we dat we met het inzicht van morgen geen spijt krijgen van de keuzes van vandaag? Worden er voldoende projecten in gang gezet om die bijna 50% reductie van CO2-uitstoot te halen? Over 11,5 jaar is het al 2030.

Werkt u bij een ingenieursbureau dat werk wil maken van de energietransitie? Of werkt u landelijk of regionaal aan energiebeleid en wilt u in contact komen met ingenieurs die niet alleen doelen stellen, maar vooral ook feitelijke projecten kunnen starten om deze te halen? Of heb jij als startup of mkb-er oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan? Bezoek dan Ingenieurs in Energietransitie. Een middag vol kennisuitwisseling, netwerkmogelijkheden en bedrijven en organisaties die echt werk kunnen maken van de ambitieuze klimaatdoelen van onze overheid.

Wanneer: 29 November 2018
Waar: Madurodam, Den Haag

Waarom het evenement Ingenieurs in Energietransitie?
Minister Wiebes van Economische Zaken & Klimaat wil in 2019 starten met zijn werkprogramma. De tijd dringt om 49% CO2-reductie voor elkaar te krijgen. Tijdens Ingenieurs in Energietransitie ontmoet u de partijen die morgen al projecten kunnen starten. De transitie is als een marathon: het doel is ambitieus. Als we direct beginnen met de voorbereiding kunnen we de eindstreep halen. De tijd van uitbuiken en achterover hangen is definitief voorbij. De tijd om rapport na rapport op te stellen en voornemen na voornemen uit te spreken, hebben we echt niet meer. We moeten aan de slag!

Hou de website in de gaten voor meer informatie over sprekers, partners en het programma!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren