Ideas, Intellectual Property & Innovation
Van idee naar innovatie op het 3i-Event


Value your ideas!
Vroeg of laat krijgt ieder bedrijf gewild of ongewild te maken met intellectueel eigendomsrecht. En dan moet je een duidelijk verhaal hebben. Bezoek daarom het 3i-Event over Ideas, Intellectual property & Innovation op 18 april op de hightech campus in Eindhoven.

In deze tweede editie van het 3i-Event staan boeiende cases, aansprekende paneldiscussies en diepgravende parallelsessies centraal. U ontmoet IP-professionals van Octrooicentrum Nederland, onderdeel van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland, het Benelux Office for Intellectual Property en het European Patent Office. Daarnaast kunt u uitgebreid spreken met octrooigemachtigden over hoe u de juiste aandacht voor intellectueel eigendom in uw bedrijfsstrategie meeneemt.

Intellectueel eigendomsrecht sexy?
Technici, mkb-ers, startups en R&D’ers willen eigenlijk alleen maar met innovatie, nieuwe ideeën en renderende business bezig zijn. Waarom zou je je druk maken om octrooirecht? Waarom zou u veel geld uitgeven aan octrooigemachtigden en octrooiaanvragen? En waarom zou u tijd steken in het doen van onderzoek in octrooidatabanken? Intellectueel eigendomsrecht wordt vaak onterecht gezien als het ‘stiefkindje’ van de techniek en wetenschap.

Maar octrooionderzoek leidt tot waardevolle business intelligence. Wat doen concurrenten? Welke technologie kan ik snel in licentie gebruiken? Met wie kan ik samen werken? Octrooigemachtigden weten vaak de vinger op de zwakke plek van uw organisatie te leggen – en kunnen u helpen om uw concurrentiekracht te vergroten. Als u uw business koestert, moet u ook uw ideeën koesteren en beschermen.

Diepgravende parallelsessies
Werkt u bij een innovatief mkb-bedrijf of ben je als startup bezig je bedrijf op te bouwen? En wilt u weten of jouw ideeën en innovaties goed beschermd zijn? En leads genereren om uw IP-strategie op orde te krijgen? Bezoek dan naast onze inspirerende keynotes en interactieve plenaire sessies de parallelsessie 'IP-Check voor mkb-ers en startups'.

Daarnaast organiseren we samen met de KNCV en vakbladen C2W en EVMI magazine de parallelsessie ‘IP-ontwikkelingen in de chemie, life sciences en levensmiddelentechnologie’. Is software, bit data. blockchain of IoT een belangrijke component van uw innovatie? En wilt u weten hoe u digitale innovatie beschermt? Bezoek dan de parallelsessie 'Hoe bescherm ik software en digitale innovaties?'

 


Nieuws over andere evenementen vanuit TW

TW.nl organiseerde afgelopen november samen met Maritiem Nederland het event Ingenieurs in Energietransitie. VPRO Tegenlicht volgde Ad van Wijk tijdens dit event.
Bekijk hier de uitzending.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren