Projectbezoeken


Voor 2018 staan er geen projectbezoeken meer op de agenda.
Het overzicht met de projectbezoeken 2019 komt binnenkort online.


Projectbezoek City Harbour Hotel - 11 oktober 2018

Lees hier het verslag van het projectbezoek

   


Op donderdag 11 oktober organiseerde de redactie van de Architect samen met Mosa een projectbezoek aan het City Harbour Hotel te Amsterdam. Speciale aandacht hierbij gaat uit naar de buitengevel en de omgeving van het gebouw. Samen met de architect ontwikkelde Mosa speciaal voor dit project een roestbruinrode tegel. Naast Robert Mulder en Jose Maase, spreekt Zef Hemel over de opslingering van Amsterdam.

Amsterdam City Harbour Hotel ligt aan de oever van het IJ en is ontworpen door Mulderblauw architecten. Het project, ontwikkeld door HBB Groep en FRIS Groep, bestaat uit een hotel met 246 kamers, 85 extended stay appartementen en studio’s, winkels, een tweelaagse parkeergarage en een jachthaven met 200 ligplaatsen.Let op!

Een projectbezoek is primair bedoeld voor architecten. Ben je geen architect? Aanmelding is zeker mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat je een akkoord van de organisatie ontvangen hebt. Abonnees van de Architect krijgen voorrang, maar geeft geen garantie tot deelname.