Verkennen

De volgende Vebego-bedrijven zijn te vinden op stand D15:
 

Samen zorgen voor een betere performance

Gewoon schoon is niet goed genoeg. Daarom werkt het resultaat van Alpheios dieper door in uw organisatie. Het gaat verder dan uw schone vloeren. Verder dan uw opgeruimde werkplekken. Dat komt doordat wij niet alleen schoonmaakmachines, -middelen en -materialen van uitstekende kwaliteit leveren, maar ook de kennis om daar optimaal mee te werken. Daarnaast innoveren wij continue in onze schoonmaakconcepten. Middelen, materialen en machines zijn in onderlinge samenhang ontwikkeld, waardoor hun afzonderlijke performance versterkt wordt.

Meer over Alpheios...

Op alle fronten goed bekeken

U bent bij Fortron aan het juiste adres voor al uw gevelonderhoud. Van eenmalige opdracht tot planmatig onderhoud, van esthetisch tot technisch. Dankzij onze continue zoektocht naar nieuwe, betere en veiligere werkwijzen, zijn we al veertig jaar toonaangevend in de branche. Wij geven u graag een beeld van de nieuwste inzichten op het gebied van gevelonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Bovendien presenteren wij u onze nieuwste innovatie op het gebied van glasbewassing; een perfecte combinatie van mens en techniek.

Meer over Fortron...

Nederland is zo’n mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. We profiteren er allemaal elke dag opnieuw van. Maar dat gaat niet vanzelf. Elke dag zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijks leven.


En daar zijn we bij Hago ontzettend trots op. Want schoonmaken is een vak, een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze klanten. Van het anoniem schoonmaken naar een essentieel en zichtbaar onderdeel van de kwaliteitsbeleving van de klanten van onze klanten. Bouwend op het vakmanschap, de vindingrijkheid en het eigen initiatief van duizenden gedreven professionals.

Meer over Hago...


 

Voor iedereen die z’n vleugels uitslaat, is er Hago Airport Services. Die weet dat een schone, goed verzorgde luchthaven leidt tot een optimale gastvrijheidsbeleving bij klanten, gasten en medewerkers. Dit, samen met resultaat- en belevingsgerichte schoonmaak en innovaties zorgen ervoor dat alle partijen op en rondom de luchthaven zich volledig kunnen richten op datgeen wat voor hen belangrijk is.

Meer over Hago Airport Services, de schoonmakers van Schiphol...

De schoonmakers van Nederland zijn er voor iedereen die voor het eerst iets proeft. Hago Food & Industry weet dat continuïteit van jouw productieproces het allerbelangrijkste is. Schoonmaak is hier een belangrijk en integraal onderdeel van. Wij zijn gespecialiseerd in de reiniging van industriële omgevingen en zijn ons bewust van de risico’s die deze met zich meebrengt.

Meer over Hago Food & Industry, de schoonmakers van consumerend Nederland...

De schoonmakers van Nederland zijn er voor iedereen die een vlekkeloze indruk wil achterlaten. Hago Offices zet zich met resultaatgericht schoonmaken, circulair afvalmanagement en specialistische reiniging, zoals vloeronderhoud en glasbewassing, in voor meer dan 175.000 schone kantoorwerkplekken waar iedereen prettig werkt.

Hago Offices, de schoonmakers van werkend Nederland...

De schoonmakers van Nederland zijn er voor iedereen die voorop wil lopen. Elke dag zet Hago Next zich graag in voor innovatieve schoonmaak en een frisse beleving. werken met een schoonmaakmodel dat uitgaat van de waarden en wensen van alle betrokken partijen. En niet alleen omdat we harde garanties af willen geven, maar ook omdat we die waarden en wensen respecteren.

Hago Next, de schoonmakers van vooruitstrevend Nederland...

De schoonmakers van Nederland zijn er voor iedereen die de lat hoog legt voor zichzelf. Hago Onderwijs weet welke kennis en expertise er nodig zijn voor de schoonmaak van onderwijsinstellingen. Voor meer dan 119.000 leerlingen en studenten, van middelbare school tot hogeschool of universiteit, zorgen wij voor een schone en veilige leeromgeving, waarvan bewezen is dat zij daarin beter presteren.

Hago Onderwijs, de schoonmakers van lerend Nederland...

Een schone trein, dat reist toch veel lekkerder? Daarom zet Hago Rail Services zich in voor een prettige, comfortabele reis voor de meer dan 1 miljoen reizigers die NS dagelijks vervoert. Dagelijks reinigen we de bijna 3000 treinstellen van NS. Dit doen we 24/7. Veelal ’s nachts, maar steeds vaker overdag, zodat reizigers zich meer thuis voelen in de trein, hoe ver ze ook van huis zijn.

Hago Rail Services, de schoonmakers van treinend Nederland...

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. We hebben inzicht in de vraagstukken en weten onze kennis van de zorgmarkt te vertalen naar werkbare oplossingen op maat voor de algemene en academische ziekenhuizen en organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg. Dit doen we al bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties.

Hago Zorg gelooft dat een schone, opgeruimde omgeving bijdraagt aan het welzijn van patiënten, cliënten of bewoners in een zorgomgeving. Maar dat alleen is niet genoeg. Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg. En dat doen we door persoonlijke aandacht, maatwerk dienstverlening, real-time inzicht, duurzame inzetbaarheid en continuïteit, VIP medewerkers (Vakmanschap, Interactie, Plezier), zorg- en logistieke ondersteuning en een duurzame samenwerking. Wij geloven in partnerschap waar wij samen invulling geven aan kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en waarbij de wensen en behoeften van de klant, de patiënten, de cliënten en/of de bewoners het uitgangspunt zijn.

Hago Zorg, de schoonmakers van de zorg...

Returnity wil werken aan een wereld zonder afval, vanuit de overtuiging dat duurzame oplossingen ook goede business opleveren. Dit betekent simpelweg dat afval niet als waardeloos product wordt gezien, maar dat het wordt omgebogen tot grondstof. Op deze manier krijgt afval een tweede leven. De cirkel rond dus.

Returnity biedt meerdere concepten die gemakkelijk binnen een organisatie inzetbaar zijn: afvalvrije kantoor, circulaire producten, designed for Eternity.

Meer informatie over Returnity...

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren