Welkom op het Partnerevent

 
Op donderdag 29 november vindt het partnerevent van HartslagNu plaats. Je bent van harte welkom van 16:00 tot 21:00 uur in het NBC Businesscenter in Nieuwegein.

Wat kun je verwachten?

Ben je bestuurslid van een stichting of een vereniging die een 6-minutenzone in de regio realiseert en wil je alle ins en outs horen over een partnerschap met HartslagNu? Ben je benieuwd naar de werking van het nieuwe dashboard of op zoek naar manieren om je communicatie verder te verbeteren? Wil je contact leggen en ervaringen met andere bestuurders uitwisselen? Dan is dit event een must voor jou! Meld je snel aan!

Programma

Het partnerevent biedt jou een divers programma. Na de plenaire opening door Paul Huguenin, bestuurslid van HartslagNu en manager bij de Hartstichting, neem je deel aan twee workshops naar keuze. Het diner tussen workshopronde 1 en 2 biedt bij uitstek de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Ook de afsluitende borrel biedt die mogelijkheid.

Workshops

We bieden je vier workshops in twee rondes. De thema’s voor de workshops zijn:

Ronde 1

  • Workshop 1: HartslagNu partnerschap 
  • Workshop 2: Communicatie

Ronde 2

  • Workshop 3: Tips and tricks voor het HartslagNu dashboard
  • Workshop 4: Oud versus nieuw HartslagNu: functionaliteiten van het nieuwe dashboard
Bij het aanmelden voor het event schrijf je je ook alvast in voor de workshops van jouw keuze. Meer weten over de inhoud? Bekijk de Workshops.

Aanmelden partnerevent

Meld je snel aan voor het partnerevent op 29 november. Je hebt de mogelijkheid om je met 2 personen van je stichting of vereniging in te schrijven. Elke deelnemer meldt zich afzonderlijk aan. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 21 november.

Aanmelden

 

  

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren