Lieke Koets

Lieke Koets is afgestudeerd als milieukundige en als hoger veiligheidskundige.Sinds 1997 is zij werkzaam bij ECH, waar zij advies geeft op het gebied van milieu en veiligheid. Daarnaast verzorgt ze trainingen en opleidingen op deze gebieden en geeft voorlichting over wet- en regelgeving. Ook is zij docent aan de Post-HBO Koudetechniek en de Hogeschool Utrecht en betrokken bij het opstellen van PGS 13 en NPR 7600.  

Ad van Bokhoven

Ad van Bokhoven is een breed geïnteresseerde en kundige adviseur met een kritische en realisatiegerichte houding, die gaat voor een duurzame inrichting van onze leefomgeving. De overstap naar alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie en bodemenergie (o.a. WKO) is essentieel voor een klimaatbestendige en milieuvriendelijke omgeving.  Met zijn kennis over klimaatverandering, duurzame energietechnieken en het herkennen van energiebesparingen, draagt hij graag een steentje bij om deze wereld weer in goede conditie te krijgen.

Talitha Muusse

Talitha Muusse deed haar ervaring met duurzaamheid op bij MVO Nederland; eerst als stagiair en projectmedewerker en momenteel als lid van de Raad van Toezicht. Hiermee was ze de jonge commissaris van Nederland. Talitha studeerde als Bedrijfskundige (Msc) af aan de Eramus Universiteit Rotterdam op het onderwerp 'Duurzaam Leiderschap van de Millennial Generatie'. Als ondernemer is zij een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Momenteel is Talitha spreker over de onderwerpen Millenials, Generaties en Duurzaam Leiderschap, dagvoorzitter & presentator en de drijvende kracht achter de Energieboot: de accelerator voor young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen. Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden.

dr. ir. Atze Boerstra

Atze Boerstra behaalde een masterdiploma Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft bij de afdeling Klimaatbeheersing. In 1996 richtte hij het onderzoeks- en adviesbureau bba binnenmilieu op. Dit bureau gaf hem de mogelijkheid om zijn passie voor het binnenmilieu te combineren met zijn visie: 'door de gebouwgebruiker centraal te stellen, een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving te garanderen'. Tijdens zijn werk als adviseur en eigenaar van bba binnenmilieu heeft Atze in 2016 met succes zijn promotie onderzoek afgerond tav 'Personal Control over Indoor Climate' aan de Technische Universiteit Eindhoven. bba binnenmilieu is sinds enkele jaren dochteronderneming van DGMR. 

Kees Oostrum

Kees Oostrum is trainer en consultant van opleidingsinstituut Aeres Tech in Ede. Hij geeft les over warmtepompen, koudetechniek en klimaatbeheersing. Voordat hij bij Aeres Tech ging werken was Oostrum monteur in de koel- en klimaattechniek  en gaf hij leiding op een installatiebedrijf.

Ing. Toine van den Boomen

Toine van den Boomen deed na zijn basisopleiding HTS Natuurkunde 5 jaar fundamenteel klimaatonderzoek in de Champignonteelt. Hij leerde de Installatiewereld kennen tijdens 10 jaar accountmanager bij Holland Heating. Als Projectadviseur bij Deerns RI kreeg hij daarna te maken met de installatietechniek in de hele breedte. Na 7 jaar zelfstanding adviseur op gebied van energiemonitoring, duurzaamheid en energiebesparing werkt hij sinds 2014 als technisch adviseur bij Systemair.