Data en tijden

Zes collegereeksen. Binnenkort vind je hier de exacte data in het najaar 2019. Als je een berichtje wilt ontvangen, mail dan naar moniquekrol@managementimpact.nl

De collegereeksen vinden plaats op een middag in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De ontvangst is om 15:00 uur. De colleges starten om 15:30 uur en eindigen rond 19:00 uur inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden.

 

Organisatie

De Collegereeks Nieuw Leiderschap wordt georganiseerd door Management Impact Academy, onderdeel van Vakmedianet. De factuur ontvang je van Vakmedianet Management BV. 

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy

 

Interessant voor

Een leider hoeft niet per se een manager te zijn en vice versa. En je kunt van nature een leider zijn, maar je kunt ook in je rol groeien. Als je maar open staat voor feedback en nieuwe inzichten. Deze unieke collegereeks is interessant als je nieuwsgierig bent hoe je vanuit verschillende perspectieven naar leiderschap kunt kijken. Met als doel te werken aan je leiderschapskompas.

 

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn

 

Deelnameprijs en korting

Genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief btw, inclusief lichte maaltijd

  Exclusief boekenpakket Inclusief boekenpakket*
Regulier € 2.295 € 2.425
Abonnees Management Impact en/of oud deelnemers Jaarcongres Leidinggeven aan Verandering en/of Verandermanagement € 2.145 € 2.275

 * Je kunt het boekenpakket bij jouw inschrijving meebestellen. Je ontvangt de vijf boeken voor aanvang van de collegereeks. Bekijk het boekenpakket.

 

 

Deelnamecertificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van MI Academy
 

Contact

Heb je vragen over je inschrijving?
Telefoon: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

 

Heb je vragen over de inhoud van de reeks?
Telefoon: 088 - 5840 837
E-mail: moniquekrol@managementimpact.nl

 

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

 

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.