Dag van de Sociaal Werker | 13 maart 2019

Dag van de Sociaal Werker | 13 maart 2019

Dag van de Sociaal Werker
Preventie voorop en terug naar de basis!

 

Woensdag 13 maart 2019 | Reehorst, Ede

Kom je met één of meerdere collega's naar het congres, dan ontvang je een collegakorting! Voor de 2e, 3e en 4e deelnemer is dit €30,- per persoon. Voor de 5e deelnemer en ieder daarna is dit €50,-.

Let op, de korting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van meerdere deelnemers gelijk. Gebruik hiervoor de knop 'Opslaan en extra persoon toevoegen' onderaan het formulier.

Niet geldig in combinatie met andere acties van Bohn Stafleu van Loghum.

€ 199,00

Totaal: € 199,00

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 


De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven, indien je het relatienummer hebt ingevuld op dit inschrijfformulier.

De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven, indien je het relatienummer hebt ingevuld op dit inschrijfformulier.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.
 

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld

aanmeldformulier bouwen
 aanmeldformulier bouwen