Samenwerking

Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform Executive Finance, Nyenrode Business Universiteit en Vakmedianet.

Tijden

De Masterclass vindt plaats op maandag 25 en dinsdag 26 maart 2019 in een collegezaal van Nyenrode. Ontvangst op maandag 25 maart is om 8.30 uur en het programma start om 9.00 uur. Het programma loopt door tot 20.00 uur - uiteraard met pauzes - en daarma volgt het diner. U overnacht in één van de hotels op het landgoed of in een ander nabij gelegen hotel. Dinsdag 26 maart kunt u vanaf 7.30 uur ontbijten en het programma start om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Inschrijfgeld

• Het inschrijfgeld bedraagt € 2.195 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance, een halfjaar abonnement op Executive Finance, documentatie, koffie/thee, maaltijden en de overnachting. 

De colleges vinden plaats op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit. U overnacht op de campus in een eenvoudige, maar comfortabele hotelkamer.

Trainingen op maat

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.