Uitdagingen van de Business Controller in 6 unieke colleges

 

Organisaties opereren steeds meer in een complexe en dynamische wereld. De controller krijgt hierdoor ook een meer uitdagende rol. Naast de controlerende taken staat hij het management bij en geeft hij advies bij de operationele en strategische besluitvorming. De controller als businesspartner is mede verantwoordelijk voor waardecreatie in het bedrijf.

Business control is daarmee wezenlijk iets anders dan financial control. Het vraagt andere vaardigheden en kennis van de controller. Hij heeft inzicht in de wendbaarheid van de organisatie en kan nieuwe businessmodellen doorgronden waarbij waardetoevoeging plaatsvindt op niet-financiële indicatoren. De controlfunctie verandert meer naar een adviserende rol. Dit vraagt om bevlogen leiderschap en goede communicatieve vaardigheden.

➜ 18 PE-uren NBA

 

Agile boek

Bij deelname gratis boek

  Agile. Een mooi boek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt. Boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring. Geschreven door dr. Rini van Solingen, tevens spreker bij de Nyenrode collegereeks 'Business Control'. Bekijk het boek hier.

 

 

Inhoud

We maken gebruik van business cases om de praktijk zo effectief mogelijk na te bootsen en jouw leerdoelen te bereiken. Zo leert u hoe u resultaat kan behalen en beïnvloeden met kostprijsberekeningsmethoden, financieringskeuzes, financiële planning en budgettering.

De sprekers

prof. dr. Dennis Vink

prof. dr. Jan Jonker

dr. Mike Nawas

Rinske Breuer

drs. Cees Koomen

prof. dr. ir. Rini van Solingen

dr. Bas Kodden

dr. Bas Kodden

dr. Mike Nawas

dr. ir. Martin van Staveren MBA

prof. dr. Sander Klous

prof. dr. Sander Klous

 

 

Wat kunt u verwachten?

In zes exclusieve colleges gaan hoogleraren en experts uit de praktijk in op al deze aspecten. Verdieping, inspiratie en praktijkvoorbeelden geven inzichten in uw veranderende rol binnen de organisatie. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussies.

Reacties deelnemers

"Goed inzichtelijk gemaakt, vele praktijkvoorbeelden"

"Inspirerend en educatief"

"De onderwerpen die werden behandeld geven een belangrijk kader voor ons werk"

 

Eerdere edities werden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 

 

cover cm: magazine

Gratis halfjaar abonnement cm:

Deelnemers ontvangen een gratis halfjaar abonnement op cm: